Novella zynpknt Şu an 31 haftalığız. Bir aksilik çıkmazsa 17 Nisanda olacak doğumum. Ufak tefek önemsiz birkaç eksik kaldı. Kıyafetler yıkandı ütülendi. Yavaş yavaş hastane çantasını hazırlayacağım ne olur ne olmaz. Umarım herkesin doğumu çok rahat ve güzel geçer🥰🙏🙏
rabis-0201 Novella hangi ürünlerden kaçar tane aldınız acaba. Benim kafam o kadar karıştı ki yaa kısa kol zıbın uzun kol zıbın ayaklı tulum ayaksız tulum hangi aylar kaçar tane ….. ahahaha fazla da almak istemiyorum ama keşke demek de istemiyorum kafam bi dünya 🤔🤣
Novella rabis-0201 Ayına mevsimine göre alışveriş yaptım. Yenidoğan takımları çok abartmadım 5 adet aldım 5 adet de zıbın aldım kısa kollu çünkü çok giyemeyecek. 3 ve 6 ay zıbınları bir kısmı uzun kollu bir kısmı kısa kollu olmak üzere 10ar tane aldım. Tulumu da abartmadım 2şer tane aldım ayına göre lazım olursa tekrar alırım kaç kilo doğacak bilmiyorum çünkü. 3 ve 6 yı ayaklı 9u ayaksız aldım. Bir de her aydan 2şer 3er pantolon aldım. Gerektiği kadarını alın eğer lazım olursa zaten tekrar alırsınız ben de en başta yetmeyecek napıcam falan diyordum ama yetmezse alırız zaten. Çok alıp da giyememesi var bir de.
rabis-0201 Novella bende toptan aldığım için her ay grubuna(0-1,3-6,6-9) 1 sıfır kollu 2 kısa kollu 2 uzun kollu toplamda 5er tane zıbın aldım,herkes yeterli dedi ama bilemedim ilave edeceğim sanırım,kurutma makinemde yok
Aysunnn3 Hastane çıkış isimli set yaptıran anneler hangi sitelerden yada sayfalardan yaptırdınız güvenilir ve kaliteli öneri istiyorum yardım piiiliiiiiiisssss 🙏🏻 az zaman kaldı isim anca netleşti yetişmesi lazım 😭😭 32+3 teyiz şuan
zynpknt Aysunnn3 valla ben trendyoldan bebestilden yaptırcam ama daha yaptırmadım ama yorumları güzel😂
Novella rabis-0201 Benim de kurutma makinem yok bakalım neler olacak yaşadıkça görücez artık. Tahmini yapıyoruz alışverişleri hep ☺️☺️
Ipek0506 xEndless travel bebek arabası kesinlkle alma çok kullanıssız oluyor.ben ilk doğumumda aldım oğlum birkaç kez anca bindi olduğu gibi duruyor.gerçi kızımda kullanacağım şimdi.ama kısa bir süre ..
xEndless Ipek0506 🤔🤔 kraft Kenya ve kraft york da indirim vardı cok agır bebek arabaları da değil aslında kullanısı da kolay geldi iyice araştırıcm kabın boyda alsam ne alcam hıc bilmiyorum yine
Sila_aylin66 zynpknt şuanda küvezde ufak bir solunum sıkıntısı vardı bugün emziricem duruma göre yanıma verecekler
rabis-0201 Novella aynen ya sağlıkla dünyaya gelsinler de her şey hallolur inşallah, sizin bebişin cinsiyeti ne ☺️