2 tane aldım bende hastane çıkışı yeter diye düşünmüştüm az mi ki
Semradmrky ben bi tane kanatlı isimli tulum seti yaptırdım şapka tulum eldiven önlük. Bi tane de annem yaptırmış aynı bu şekilde set o nakışlı. Ve 4 tanede hastane çıkışım var 5li olanlardan. Ya çabuk büyüyolar ama çok kirleniyormuş ablam önerdi bende ona göre aldım
Sezeryan oldum ertesi gün öğlen hastaneden çıktık. 2 takım giydirdik, aşı yaparken çok az minicik kan sürülmüştü oyüzden değiştirmesekte olurdu. Yine de kaka falan sürülme ihtimaline karşı çantanıza bir takım daha koyun tam set olması sart değil.
Semradmrky bende 2 tane hastane çıkısı aldım 5 tane 5 li set diğer kıyafetlerini patiksiz ve ikili takım olarak aldım
Hastaneye çok fazla eşya götürmeyın Normal doğum yapanlar 1 gün kalıyorlar Sezaryen olanlar 2 gün kaliyorlar 2 iç badi 2 alt yust takım 1 hastane çikışı 2 batanye biri ince biri orata kalın çorap eldiven vsr
Semradmrky zaten hastane çıkışları çok küçük oluyor cnm ben 1 tane 10lu 1 tane 5 li aldım 5li olan biraz daha büyük ama 10 çok küçük genelde standart oluyormuş onu en fazla 1aygiydirebilirsin cnm o yüzden normal yandan citcitli takım al ondan kullanışlı olur
Hastaneye 2 tane 5 li takım 1 tane tulum götürmeyi düşünüyorum
Semradmrky ben bi 10lu 2 tanede 5li takımı gotürcem hastaneye. Bi pazen battaniye bide kalın battaniyeyi gotürcem. 5 li takimin birini ilk dogduğunda hemsireye vericem. 10lu takimida hastaneden çikarken giydiririm. Diğer 5 li takımda yedek olsun diye alıcam nolur nolmaz. 2 tane de corap koyarim cantaya. Fazlasina gerek yok bence.
Bende 2 tane 10 lu hastane çıkışı aldım diğerlerini normal çıtçıtlı badi olarak alıcam bence yeterli çabuk büyüyorlar zaten :)