mucizemom8 orkidemm_ bende çok seviyorum eşim de hep ister ama işte kendimi yemek den daha güzel hayalim var diye motive ediyorum inşallah rabbim nasip eder canım görüş doktorunla yazar bence 😇
orkidemm_ mucizemom8 benim eşim çok sevmez işte o beni biraz durduruyor ama ben kendim çok seviyorum ya güzeller ama 😂İnşallah bakalım ne kadar zayıflarım
mucizemom8 orkidemm_ benim ki ister valla özellikle de diyete başladım gün tatlı yok mu tatlı yapta yiyelim der ama işte tutuyorum kendimi 🤣 inşallah canım ♥️
orkidemm_ mucizemom8 Ah ben çok yaparım bir dilim yerim sadece dikkatte ediyorum ama sıkıldım şu kilo muhabbetinden daha adet bile olmadım bugün 32 mi 33 mü ne
mucizemom8 orkidemm_ ben bir dilim yedim gerisi geliyor 🤭normal de kaç gün de bir oluyorsun evet insanların kilo muhabbeti yapması çok sıkıyor hassa tartılar alsan anliyolar versen anliyolar🤦
MervEslinArden orkidemm_ Bende kullandım 1 seneye yakın güzel kilo verdirdi insülinim yüksekti o yüzden kullandım ben bıraktım peşine hamile kaldım
mucizemom8 orkidemm_ yeni mi oldun canım 39 40 normal kabul ediyor doktor bana öyle demişti bende 39 gün adet olmuştum kürtaj dan sonra çok geçmiş olsun 🙏
orkidemm_ mucizemom8 sağol canım evet işte yeni oldum sayılır bakalım bana da 2 aya kadar normal dedi düzensizlik vs oluyor dedi
Cimcime30 Cnm ben kullandım doktor bana Pcos var dedı dıger dokotrmar öyle bısey demedı bunu yazdı ınsulın dırencı ıcın dedı yarım ıcırdı bana aşırı metıbolızma çalıştı zayıflamadım ama 🤣yumurta kalıtesı artırıyormuş BıDe sanırım ama hamıle kalamadım
orkidemm_ Cimcime30 Allah Allah iştah kesiyormuş ya canım çoğusunda zayıflama etkili olmuş inşallah başka türlü gebe kalırsın ☺️