mucizemom8 orkidemm_ benim ikisi de yok şükür ama doktorum yazdı kullanıyorum gebelik düşündüğüm için kilom vardı verdim biraz geri aldım ama tekrar başladım diyete hamile kaldım ama kimyasal oldu canin yazdıysa kullan derim
MervEslinArden orkidemm_ Bende kullandım 1 seneye yakın güzel kilo verdirdi insülinim yüksekti o yüzden kullandım ben bıraktım peşine hamile kaldım
mucizemom8 orkidemm_ genellik onun için kullan oluyor ama doktoruna danış derim çünkü yumurtlar üzerinde etkisi varmid gliforun doktorum bana öyle demişti kullaniyorum
orkidemm_ mucizemom8 evet çok var hem de işte ben de zayıflamak istiyorum ya belki etki eder dedim bi 55 olsam nolur ki 😂😂
mucizemom8 orkidemm_ ya valla bazen diyorum bende çok kilolu insanlar hamile kaliyor doğruyor diye ama öyle değil gerçekten her vücut farklı oluyor o yüzden artık doktoru dinliyorum verecem bu zıkkım kiloyu😁
mucizemom8 orkidemm_ aslın da kullanabilirsin benim de öyle unsilin direncm falan yoktu 1000 lik yazmıştı önce yarım kullandım bir hafta sonra tam aldık ezcane öyle demişti güzel de kilo verdiriyor valla ama yinede bilemedim doktoruna da sor bence 😇
orkidemm_ mucizemom8 benim aslında kilo problemim yok ama ideal kilom 55 olması gerek yani olsa kötü olmaz
mucizemom8 orkidemm_ ben geçen yıl 105 den 75 düştüm canım sonra aldım şuan 85 kiloyum tekrar başladım diyete+ spora😇
orkidemm_ mucizemom8 evet sağlık ocağında ki doktora sorucum canım o ne der bu konuda sen glifor ile mi zayıfladın 75 e düştün yani
mucizemom8 orkidemm_ evet onuda kullandım geçen yıl şimdi tekrar başladım geçen yıl mayıs ayında kimyasal gebelik oldu benim
mucizemom8 orkidemm_ evet canım Aralık ayında başlamıştım hem diyete hem glifora mayıs ayında gebe kalmadım ama işte kimyasal oldu sonra boşlladım diyeti aldım biraz şimdi tekrar başladım inşallah rabbim sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla nasip eder 🙏🤗
mucizemom8 orkidemm_ evet bana ezcane dedi mide bulantısı falan yapar dedi ilk önce bir hafta yarım al vucudun alışsın dedi öyle yapınca hiç bulantım falan olmadı sonra da tam almaya başladım herkes nasıl zayifladin diye soruyordu🤗
orkidemm_ mucizemom8 evet ben de bi görüşeyim doktorla belki bana da verir sadece zayıflamak için istiyorum yalan yok bir de hamur işi seviyorum tatlı seviyorum 🤦♀️
mucizemom8 orkidemm_ bende çok seviyorum eşim de hep ister ama işte kendimi yemek den daha güzel hayalim var diye motive ediyorum inşallah rabbim nasip eder canım görüş doktorunla yazar bence 😇