Merve8155 Gugussss ben yaptim 2 gun once ust uste erken gebelik testi cizgiler 5 dk da cikti ama adet olcam. Diye korkuyorum
SuEr_Tu1512 Benim 24 Şubat, yani bugün. Ayın 18 ve 19 unda test yaptım silik çizgi çıktı, 19un gecesine kan verdim kanda da çıktı. Geçen cuma tekrar test yaptım yine çıktı çok şükür 🙏
Gugussss SuEr_Tu1512 çok sevindim sizin adınıza 🙏🙏 ben 19 unda yaptım negatif çıkmıştı bugün yapıp yapmama konusunda kararsızım ilk defa geçen ay on gün gecikme yaşadım kan verdim sonuç negatifti o yüzden bilemedim bugün tekrar yapsam mı
SuEr_Tu1512 Gugussss Negatiften korkma eğer yoksa da vardır Allah’ın bir bildiği. Rabbim gönlüne göre versin 🙏 İnşallah seninde vardır 🤲
SuEr_Tu1512 Esmerayyyyyy Ya ben köyde oturuyorum. Merkeze inmem biraz zor oluyor o yüzden 3,5 gün daha gidemiycem herhalde kan vermeye. Kadın doğumdan da 7 Marta randevu aldım. Eğer sağlıklı ilerleme varsa kalp atışını falan duycam inşallah 🙏🥰🥹
Esmerayyyyyy SuEr_Tu1512 inşallah canım 🤲 ya Bn birsey soracaktım bu formda yeniyim bana cevap verileni etiket yapilani görmüyorum bildirim felan düşmüyor bunu nereden gorucem
Gugussss Merve8155 hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏🙏 bende bugün mü tekrar yapsam beklesem mi bilmiyorum geçen ay ilk defa çok gecikme yaşadım ve negatif sonucu görünce üzüldüm baya o yüzden biraz korkuyorumda
Merve8155 Gugussss gecikme gec yumurtlamadan veya strsten olur genelde .bende dun tekrarlicaktim esim bekle dedi bekliyorum ama cok korkuyorum.
Merve8155 Gugussss sag kaburgam agriyor kac gundur gecmedi durduk yerde agirmaya basladi onla bi ilgisi var midir acaba
Merve8155 Esmerayyyyyy telelefinundan uygulamalara gir izinler vardir bidirimleri ac canim bi de etiket yapmazsalar bildirim gelmez
Gugussss Merve8155 valla hiç bilmiyorum insan işin içine girince her şeye acaba mı diyor benimde kasık ağrım oluyor ara ara ama üç aydır oluyor sonuç alamadım
Merve8155 Gugussss benim annemde kardesimi kaburga agrisiyla ogrenmisti 2 ay agrimisti o da gitmemisti sonra ogrendik hamileymis.ama ben onceki hamileligimde sadece hamlik hissetmistim gogus dolgunlugi bel agrisi ayni adet belirtileri gibiydi anlamadim yani gunum gecene kadar