Annekuzusu06666 etkafa şimdi geldim içeride hasta varda çıksın alıcak Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eylesin
Annekuzusu06666 etkafa alt tarafımda yanma var acaba bu ağrılar ondan mı üst üste üç gündür vajinal bakılınca enfeksiyon mu kaptım aceba
Annekuzusu06666 Cansu4401 o çok zor hiç tavsiye etmem kuzum ben normalde sedasyon ile olmaktan korkuyorum ama onun acısı dayanılmaz
Cansu4401 Annekuzusu06666 hiç bilmiyorum onu zaten canım inşallah buna Grek kalmaz ne zaman muayene zamanın
tazecikanne_ Annekuzusu06666 ayy hamilelerin duası kabul olur derler inşallah duyarsınız kalp atışını 🤎🫶🏼
etkafa Annekuzusu06666 aşkım ben 7+5 de duymuştum hiç ümitsiz olma bir gün bile farkediyor hatta bana istersen alttan muayene edelim dedi yok dedim bekledim bi dahaki gitmeye karından duyduk
Annekuzusu06666 Cansu4401 çıktım kuzum ben duydum Rabbime çok şükür sende inşallah Rabbimin izniyle duyarsın
Hhh03 Annekuzusu06666 ay çok şükür çok sevindim canım banada dua et inşallah Rabbım bizede nasip etsin🤲🏻
Cansu4401 Annekuzusu06666 yaaaa canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah bende yarın gıdecem inşallah canım duyarım dua et lütfen 🥰
momkrm19 Cansu4401 isimleriniz artık tanıdık oldu günlerimiz çok yakınn inşallah senin de kontrolün çok güzel geçer 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🥰