oxytocin Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıklıdır ve sorunsuz bir süreç sizi bekler🤲🏻🤲🏻 dua edeceğim size.
Cansu4401 Annekuzusu06666 bende yarın gidecm canım 8+3 olacak geçen hafta duyulmamıstı yarın duyulmassa bilmiyorum ne olacak ama stres yapma Rabbim hayırlısını versin inşallah
Annekuzusu06666 Cansu4401 inşallah hayırlı haberler alırız kuzum eğer olmazsada zTen sedasyonla kürtaj yapıyolarmış
sadbut Annekuzusu06666 iyide 7 haftalıkken bendede duyulmadı ama zaman verilmedi kese göründü herşey normal 7. haftalık biz suan 10 gun sonra burda kalp atışı görmeyi hedefliyoruz dediler anormal bi durum dememişlerdi bana belkide geç döllenme ? neden zaman verdiler ki
sadbut sadbut eger gec dollenmeyse büyümesi 10 günüde gecebilir demişlerdi neden korkutmuslar durup dururken
Annekuzusu06666 sadbut geç döllenme ihtimali vermiyorum dedi salak Özel’in doktoru neymiş kese kocaman bebek içinde minicik kalmış diyeymiş
Annekuzusu06666 sadbut anlamıyorum kuzum bunu diyen özelin doktoru devletinkide dedıkı perşembeye bekleyelim yine görümmezse bkarız çaresine demişti
Cansu4401 Annekuzusu06666 aynen canım benim daha önce iki kürtajım var umarım böyle bişey yaşamayız 🥺
Annekuzusu06666 Cansu4401 benimde iki tane var ama ben lokal anestezi olmuştum çok acılıydı ben istemiyorum bu sefer lokal sen nasıl olmuştun kuzum
etkafa Annekuzusu06666 kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun İnşallh duyarsınız haber et bana da 🌸💟🩷🩷