Mikoosu nazli_bebegimm çok iyi anlıyorum sizi küçük bebek onu bırakamamak ambulansı arayıp deneyin şansınızı baktınız olmuyor eşinize taksiyi çağırdım bebeğe bak ben kendim gidip gelicem diyin kadınlar çok güçlüdür her zama her şeyin üstesinden geliriz hiç bir saman da erkeğe ihtiyacımız yok
nazli_bebegimm Mikoosu inan ki benimde ihtiyacım yok bebeğim olmasaydı ona söylemeden giderdim işimi görürdüm bebeğçm elimş kolumu bağlıyor şimdi duş alıp geçmezse valla haber vermeden eşime gidicem yoksa daha kötü olucak onun huyunu biliyorum
nazli_bebegimm Mikoosu tam bendr bilmiyorum ne sancısı ama ayakta yapayım yeter ki şu ağrı geçsin ölüm gibi valla
nazli_bebegimm Baby_B şimdi duşa giricem doktora sorduğumda yalancı sancı demişti bir yıl arayla hamile kaldığım için çok erken kalmışım o yüzden 2 gebelikte yalancı sancılar erken olur demişti şuan gazdan şüpheleniyorum
Mikoosu nazli_bebegimm yalanci sancı bu kadar uzun sürmez düzenli bir sancı varsa eğer doğum sancısıdır
Mikoosu nazli_bebegimm bana normal sancı gibi geldi umarım duştan sonra geçer yani karnınıza bakın sert mi bebek toplanıyor mu karin içinde bir gerilme hissediyor musunuz
Mikoosu nazli_bebegimm bebeğin bir babası da var mecbur bakacak siz gidince şuan öncelik karnınızdaki bebek maalesef
Elvinsu nazli_bebegimm bebege bi zahmet baksın sizde taksitle felan gidin yani bebeğin babası ya hani
Nilayy95 nazli_bebegimm inşallah gazdır. çok erken. bende o haftalarda ilk gebeliğmde gazdan dolayı acile gitmiştim