busraanneoluyor Ameliyat için tarih aldık 17 mart ta oğluşum geliyo Allah’ın izniyle 😍 39+1 de gelmiş olacak ,sizler ne durumdasınız Mart anneleri çok heyecanlı ve korkudan endişe içindeyim 🥰❤️🥰❤️
Baby_B busraanneoluyor 36+2 deyiz Kizim ne zaman gelmek isterse bekliyoruz Doktorum baya asagi inmis dedi 2 gun önce Bel agrim düzenli olarak girmeye basladi artık Süre tutmadim henüz artarsa tutucam
seyma0661 busraanneoluyor bizimde son 21 gözüküyor ama muhtemelen sezeryan olacağı için biraz daha erken bekliyorum 🙈🙈
HiravEmir Hadi hayırlısı olsun o zaman selametle kucağına al inşallah 🙏😍 Ben doğum yaptım 6 şubatta Ben sıramı saldım darısı bütün gebelere inşallah güzel sağlıklı doğumları olsun 🙏🙏
Yenigebes Baby_B aynı gündeyiz bende tık yok heyecanla bekliyorum 🫤 sağlıkla kucağına alırsın inşallah
busraanneoluyor Yenigebes uyar-46 valla benim bebiş aşağıda bana kalsa bana da 40 gibi ama.39+1 oluyoruz devlet hastanesi bekletiyo bu hafta kontrole gidicem bakalım belki erkene alırlar
Yenigebes busraanneoluyor ben dayanamıyorum zaten üniversite hastanesi özel takipliydim çok para istemezlerse 38de doğurmayı düşünüyorum doktorumda 38 de alırız demişti. 36+2yim hareketlerinde azalma hissediyorum sizde de öyle mi korkmalı mıyım
busraanneoluyor Yenigebes alan daraldığı için hareketler kisitlaniyo diyolar ama yinede doktorunuza danismada fayda var
bcnr8 busraanneoluyor bizimde 2 hafta var 11 martta doğacak bir değişiklik olmazda oğlum erken gelmek istemezse 🤣 11 martta 38+6 olcam. Ama bu ara bacak içlerim çok spor yapmışım gibi ağrıyor. Ara ara yalancı sancım oluyor..
busraanneoluyor bcnr8 son zamanalrimizmartik normal diyolar bakalimm benimde ogluss 17 sini beklerim.diyr.bnde.dusunuyotum.🥰😂😂