GamzeCan Btl41 o haftalarda genelde doktorlar söylemez kaç gram olduğunu 😏 ama bu haftalarda önemli değil canm kafana takma
Yalinn8 Btl41 hiiiic takilma inan onemli diil, zamanla anlicaksin, gercekten onemli olan saglikli olmasi ha 2.800 dogmus ha 3.500 saglikliysa bi fark yok😉
Sabireeray Btl41 ben 4.ayima kadar kustum hiç merak etmeyin yemeye çalışın o vitaminini alıyor sağlıkla doğsun inşallah kiloya takilmayin 🙂
Gkayra Btl41 benim çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı kusma ,bulantı ...oyuzden sanırım onun dışında zaten baya istahliyim😋😋gayet güzel yiyorum ,şimdiden 4kilo almışım 🙊🙊😂
Btl41 Yalinn8 sağlıklı şükür aman alır zamanla bende zayıfım hala 49 kiloyum benden de kilolu bebek çıkmaz herhalde 😀
NisanRana Bende 4 ay kustum ama kusmak anneyi mahvetsede bebek yine alacagı kanı vitamini senden alıyor doktorum bana o seni yer bitirir ama o alacagını alır demişti sıkıntı yapma canım bana sadece muz iyi geliyordu başka ne yesem içsem kusuyodum su bile sende muz ye hem mideyi tutuyor hemde bebeğe kilo yapıyor
Yalinn8 Btl41 orasi hic belli olmaz ama genetik yatkinlik diye birsey de var, ben de 54 kiloyla hamile kaldim haftasiyla uyumlu gidiyor, onemli olan o, saglikli diyorsa dr tamamdir ama beslenmene dikkat, vitaminlerini ihmal etme😉
Lee Btl41 zayıflar daha çok kilolu çocuk doğuruyor ve daha çok kilo alıyor son aylarda merak etme sen
NisanRana Btl41 ne yesem kusuyodum normalde hiç öeyve seven biri degıldım ama düzeldükten sonra her gün yemege başladım portakal çok iyi kivi muz bide kaşar sade soda bebeğe kilo aldırır canım düzeldikçe bunları ye zaten şu an senin kanınla besleniyor korkma çok zayıf olmaz düzelince yemne dikkar edersin bizim bi abla da 4 ay kustu sonra sade soda kaşar kuruyemişler yedi 4250 dogurdu valla