Ceydaaas1 Kıyamam ya çok geçmiş olsun sondati niye uyusturduktanbsonra takmadilar devlette öyle yapmıyorlar mi yoksa
Zeyzeykr Ceydaaas1 yok cnm devlette prosödürlerin dışına çıkmıyolar amaliyathaneye inmeden takılması gerekiyomuş
Soniko İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. Ben de 27 haftalık gebeyim. Tansiyonum yükselmeye başladı. Var mı önerileriniz? Ne yapmam gerekiyor?
Zeyzeykr Soniko vallahi ben ne yaptıysam evde durduramadım yükseldi gitti gebelik tansiyonu düşmüyomuş doktor gözetimi altında olmanız lazım bence doktorunuzla sürekli irtibatta olun.şuan kaç sizin tansiyonunuz.
Tugba2794 Zeyzeykr özelde sezaryen oldugumda odada takıp amelıyata getırmıslerdı aslında özelı devletı yok benım anladıgım onlar kendılerıne göre prosedür koymuslar ona uyuyorlar her hastane farklı sanırım
Ebrunn_trn Zeyzeykr çok geçmiş olsun sanki benim yaşadıklarımı yazmışsınız ama maalesef ki bu geç döllenme değil bu hamileliğiniz de maalesef kaninizda pirtilasma olmuş oda çocuğa giden damarları kapatmış bu sefer kan akışı oadogi için tansiyon yükselmiş bana da sizin gibi geç sdonlenme dediler dediler ben tam 3bebegimi kaybettim 4 bebeğimi kucağıma aldım zor zar 33+6da 1420gram doğdu
Zeyzeykr Ebrunn_trn peki şuan nasıl bebeğiniz ne zaman doğum yaptınız,küvezdemi hala, kilo artışı nasıl, bağırsak ve beyin gelişimi nasıl,aynı durumları yaşamışız
irem41- Zeyzeykr oncelikle cok gecmis olsub.Rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hirmetine bebeginizi saglikla bir an once evinize goturmeyi nasip etsin insAllah🤲🏼
Merveerol28 Zeyzeykr Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla mutlulukla hep birlikte yuvanıza dönmeniz de nasip olur 🤲🏻🌸
Ebrunn_trn Zeyzeykr şükür hiçbir sıkıntısı Yok sağlıklı beyin gelişimi kalp böbrek bağırsak herşey normal zekası maşallah çok İyi ama biraz yaramaz beş dk yerinde oturmaz 22 kuvezde kaldı 1haftada anne bebek uyum odasında kaldık beraber çıktik kontrol leri çok oluyor taburcu olduktan sonra 20aylik şuan
Me_liike Zeyzeykr çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine tez zamanında kucağına alıp güle güle büyüt inşallah ilk çocukta böyle bir şey oldu mu
Zeyzeykr Me_liike ilk çocuğum çok sağlıklı doğdu hiçbir sorun yaşamadım ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbir sıkıntı yaşamadım o kadar rahat geçti ki ilk hamileliğim .
Zeyzeykr Ebrunn_trn maşallah ya çok sevindim umarım bizde bi problem yaşamadan atlatırız doktor pramatüre bebeklerde iki şey zarar görür bağırsak ve beyin dedi beni korkuttu.
Tini_minii Zeyzeykr Geçmiş olsun benim ilk gebeliğimde de tansiyon problemim çıktı ve o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Benim oğlun 67 gün küvözde kaldı şimdi 3.5 yaşında 2. Hamileliğimi yaşıyorum bugün 22 haftalık olduk ama sanki tansiyonum yükselmeye başladı gibi hissediyorum. Kan sulandırıcı kullanıyor muydunuz ?
Zeyzeykr Tini_minii 67 günmü? Peki şuan nasıl beyin gelişimi, bağırsak gelişimi nasıl? bi problem varmı,geç yürür filan diyolar fizik tedavi öneriyolar sizde böyle bi durum oldumu?
Hale_canoglu Zeyzeykr merhaba çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini bende protein kaçağı var sizde bakıldımı acaba kaçak varmı diye yoksa sadece tansiyon mu
Zeyzeykr Hale_canoglu protein kaçağıda vardı tansiyonda yükseliyodu heryerim şişmişti gebelik zehirlenmesine dair bütün belirtiler vardı.
Ecem46 Zeyzeykr çok geçmiş olsun. Şişler belli olacak derecede mi yoksa hafif bir ödem şişliği gibi mi? Bende 33. Haftamdayım hafif şiş yeni başladı çok farkedilir değil ama
Zeyzeykr Ecem46 ilk yavaş yavaş şişti sonra tansiyonla beraber şişliklerde çoğaldı burnum şişti önce sonra yanaklarım ellerim ayaklarım tombik tombik oldu ve bigün sabah kalktım göz altlarım çukurdu benim öyle bi şişmişki eşime gece beni dövdünde benimmi haberim olmadı dedim😃
Tini_minii Zeyzeykr biz çok küçük doğduk bende 4 hafta gelişim geriliği vardı. ( tansiyondan dolayı)27 28 haftayla uyumlu doğdu 1080 gr doğdu 950 gr kadar düştü herhangi bir problemi yoktu ciğer geliştirici de yapılmıştı entübe bile olmadı , kilosundan dolayı küvözde kaldı 1800 gr olunca verdiler. Şuan 3.5 yaşında 🙃