Nurellaaaaaaa1212 Kızlar ben yumurtlamayı düşünmüyorum galiba ? Bi tam koyu olamadı ya da bu markada böyle mi oluyor pik anlamadım
Sevgiiss Nurellaaaaaaa1212 canım pik olunca net göstere sen yapmaya devam et geç olacaktır yumurtlama
Nurellaaaaaaa1212 Nasipse-6 doktor kontrolünde 3 ay önce yumurtamın çatlamasını kontrol ettik. Bi problemim yok aslında ama belkide yanlıs yapıyorum
Nurellaaaaaaa1212 Merveemctgcl Bu markayla ilgili başka forumda da çok şikayet var aslında tam koyulaşmıyor ama yumurta çatlamış oluyor yanıltıyor diye kafam karıştı. Aralıkta yumurta çatlamasını doktor kontrolünde görmüştük çünkü
Cimcime30 Nurellaaaaaaa1212 kıyamam ya Bnde senin gbı oldum pık olmayacak sanırım dedım oldu kaçıncı gundesın
Ayshababy Nurellaaaaaaa1212 her gün düzenli saate mi yapıyorsunuz bide sıvı almadan bunlar çok önemli
Nurellaaaaaaa1212 Ayshababy bi bugün saatimi kaçırdım dışardaydım. Normalde hep öğlen üçte 2. İdrarımla 2 saat sıvı almadan yapıyorum
Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 15. Gündeyim kuzum. Zaten regl sürekli gecikiyor o yüzden geç olabilir de yani koyu cıktıkca değerlendiriyim diyorum sürekli stres yaptım gibi bu au