GirlandBoy_Mom Aysegul222 benimde 40 ım çıkmadan oldum canım 32.günümdü bazen erken olunur bazen de aylarca olunmaz bu bünyeye bağlı erken olduğun için şanslısın bence vücudun temizlenir 😊
keyfimin-kahyasi-misin Aysegul222 olabilir bı hafta sonra bile adet olabilirsin doogumdan . Merak etme sorun edilecek bir durm degil
Girlmama Aysegul222 emzirmek bazı kadınlarda sadece bir süreliğine regli geciktirebilir onun dışında regl olmanız çok normal
Balbebek012 Aysegul222 ne alakası var ki emzirirken regl olunabilir kimi doğurur hemen regl olur kimi bir sene sonra olur bu arada emir ile bilir gayet normal
Aysegul222 GirlandBoy_Mom çok teşekkür ederim anca akıl karıştırıyorlar benimde ilk doğumum olduğu için bilmiyorum sormak istedim ☺️
GirlandBoy_Mom Aysegul222 rica ederim canım sana hangi akıllı bunu dediyse he deyip geç erken regl olunca vücudun temizlenir mesela emzirirken geç regl olunuyor hormonlarına bağlı bu bende erken oldum hatta birazda uzun sürdü 12 13 gün kadar
Parinas Aysegul222 2 doğum yaptım. İkisinde de 40ım çıktı 41nci gün regl oldum. Sütüm de gayet vardı. Bağlantısı yok bunların. He süt korur derler ama o hamile kalkmak regl olmak değil. Ki onun da herkeste geçerliliği yok
sd18 Aysegul222 kız ne alaka bu nasıl soru 2 yıl emziren var çocuğunu onlar hiç regl olmuyormuymuş 😅😅😅
Gamzeli_03 Aysegul222 canım kesilmez ama eksile bilir o dönem de her kadının bünyesi bir olmaz kendini öyle şartlama sakın süt işi psikolojik sen kesilirse diye düşünür isen kesilir