Sevgiiss Kızlar 6 gün önce pikti 5 gün önce çatladı ama sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrım oluyor korkuyorum adet olacağım diye
Meryemm46 Sevgiiss cnm bendede bu durum var sağ kasık ani hareket edimi çok ağrıyor adetimede 13 gün var bende anlamadım ben ne ara yumurtladim
Meridaily Sevgiiss benim de sadece sol kasık ağrım var yürüdükçe şiddetleniyor. Dış gebelik vs dir diye korkuyorum varsa 🥺
Merveemctgcl Sevgiiss adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynı diyolar canım korkma hayırlısı olsun inşallah ben bu gün çatlama gördüm ama ne bi ağrı ne bi hassasiyet çatlamadı mı anlamıyorum ki
esengulkeskin Ağrı nedeniyle hamile olduğumu geç öğrendim. Çok şiddetli ağrım ve lekelenmem vardı. Yerleşme ağrısı dedi doktor. Rahim genişlediği için damarlar da genişliyor dedi. Ağrıya bakıp da hamile değilim diye düşünmeyin.
Meryemm46 esengulkeskin benim ağrı sade sağ kasıkta ara sıra oluyor birde anidden hareket yaptım mi oluyor adete 13 günüm var acaba erkenmi bu belirtiler
Meryemm46 Meridaily öyle düşünme ya benimde sağ kasık ağrısı ama nebilim 13 günüm var adete acaba erken mi
Sevgiiss Merveemctgcl yok kuzum hiç alakası yok bir ay ağrı olur bir ay akıntı olur bir ay hiç biri olmaz ama çatlar
Meridaily Sevgiiss @Meryemm46 ay kızlar bilemedim çok rahatsız ediyor😁 bacağıma vuruyor. Dün test de yaptım negatifti. Adete 5 gün var
Meryemm46 Meridaily hayrlisi olsun cnm da benim de çok idrara çıkma olayım var karnım Cook şişi 12 günüm var adete baklm birde ben duzensizim hayrlisii
Meridaily Sevgiiss bilmiyorum ki canım ovü yapmadım. 12 şubatta 19 mm di yumurta doktor birkaç güne çatlar dedi keske ovü yapsaydım elimde de vardı🤦🏻♀️ 5 günde 10 mm büyümüş. Tahminimce 12-15 şubat arası çatladığını düşünüyorum kuzum