Melosum34 Kizlar hafta sonu aramak yasak mı acaba e görüşten eşim 2 gündür aramıyor geçici koğuştaydi yarın sevk edecekler silivriye o zaman mi arar acaba merak ediyorum cezaevi telefonları açmıyor :(
1tosbikannesi Melosum34 hafta sonu aramak yasak değil canım haftalık arama süresi veriyorlar süre bitince arama yapamıyorsun diye biliyorum belki süresi bitmiş olabilir
Melosum34 E görüş kurdum 200 TL de telefon ücreti dediler yatırdım daha ne yapicam bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi stres yapıyorum sütüm azalıyor
Melosum34 1tosbikannesi daha hiç konuşmadık e görüş kur dedi arayıp 2 gün önce kurdum parada yatırdım aramadı hiç 😔
Melosum34 1tosbikannesi öyle yaparım artık ama akşam olunca yokluğu daha belli oluyor 🥺 yatamiyorum sabaha kadar yine sabah olmicak bugün
1tosbikannesi Melosum34 o zaman bekle canım arar mutlaka sen sisteme t*lefon numaranı falan girdin mi
Melosum34 deletedmom43191 aşkım hiç aramadı ki yeni girdi şuan geçici koğuşta kalıyor yarın sevki var Silivriye gidicek e görüşü yeni kurdum para da yatırdım 2 gündür aramadı işte ondan merak ettim
Girlmama Melosum34 geçici koğuşta telefon hakkı bulunmuyor kendi koğuşuna geçerse arayabilir pazar günleri telefon yasak sen giriyorsan uygulamaya kayıtlıysan arar koğuşuna geçince
Melosum34 Girlmama ay gerçekten mi öyle yani çok teşekkür ederim bu bilgiyi kimse vermedi o kadar kişiye sordum en son 0850 li telefon numarasından aradı başka aramadı o zaman sevke gidicek yarın silivriye orada arayabilir herhalde 😊
Melosum34 deletedmom43191 yarını beklicem artık aramazsa cezaevini arıcam çünkü yarın yeri belli olacak silivriye gidicek