deletedmom43191 Htccndn arayamıyor engelli numaralar çünkü 😅😅😅 farklı numara da arayamaz ailem harici kimsede numaram yok
Tutaste_ Htccndn yanlıs aramıstır kız ben arayanları kocama havale ediyorum ajxjsjaj maalesef bilgilerimiz çalındığı ııcn normal
orkidemm_ Htccndn yok canım niye endişe edeyim ki olabilir numara sonu başı yanlış olur aranırım yani hiç aklıma gelmez korkmak .
Htccndn deletedmom43191 Yok bacım hani yurt dışı numarası değil normal yurt içi numara benimde ailemden başka kimsede numaram yok beni aradı az önce bir numara malatya kızılaymı dedi yok abi dedim tamam abla dedi kapattı
deletedmom43191 Htccndn belki yanlış tuşa basmıştır öyle yabancı numaraları açma kadin olduğunu bilirlerse devamlı dadanirlar engelle o numarayıda
Htccndn ferideakts Ya işte bende kargodur felan diye açtım çünkü bazen kargolarda yabancı numaradan arıyor
Htccndn ferideakts Aynen öyle oluyor bu sefer açtım malatya kızılaymı dedi yok abi dedim tamam ablacım dedi kapattı gerizekalı
Tutaste_ Htccndn eşim bş zaman ıraktayken telefonu bozmıs salak arkadaşından aradı bende odur dıye açtım ses vermıyorum o vermıyo ben vermjyorum salak salak benı dınlıyo oda ajdhdh
mucizemom8 Htccndn ben direk gördüm mü ya engelliyorum ya Wp dan bakıyorum taniyorsam açıyorum fotosu yoksa direk engel 🤣
Tutaste_ Htccndn açma açma eşin geldimi arasın yada numarayı eşine at ben atıyodum eşim yokken hemen bu numaraya bı bak dıyodum 😀