Selif1x Eşim sürekli acı yediğim için doktora sormuştu bu soruyu 😂😂 doktorcuğum da bebeğe bir şey olmaz ama aynısını sana söyleyemem demişti bana 😂 haklı tabii bağırsaklarımm mideemm hepsi benden şikayetçi hale geliyor 😂
Accountant Deleted33000 14+2 yiz 10 martta çağırdı doktorum geçen hafta daha erken dedi tahmin bile yok bakalım ne olacak 😅
Ebru_ebru Deleted33000 Ben aşırı derecede tükettim şimdi yine yiyorum ama midem yanıyor diye o kadar değil 😕😕
zge13 Deleted33000 duyduğum kadarıyla bebeği hıçkırık tutuyormuş sadece ama nerden duydum hatırlamıyorum bile ben de çok yerim ara ara reflümü çok beter ediyor ☹️
ErsBegAs Deleted33000 ilk haftalar çok acı yiyordum sonra reflü çıktı şu an tatlıya düştüm erkek bebiş olacak
Deleted33000 Balbebek012 şimdi yakıyor yatamiyorum bazen iki yastıkla anca uyuyabiliyorum ama acı yemesemde yanıyor midem
dilsinati Deleted33000 deli gibi acı yeri akşam sabah köz yapıyorum efsane oluyor…. 2.ye hamileyim bu da erkek ilgisi var mı bilmiyorum. Tatlı hiç aşermem sürekli acı ve ekşi limon vs acı biber acı turşu off efsane
Onurbanuu Deleted33000 çok acı yemeyın bebekte gaz problemı oldu kuzenımde doktor acı yememesı gerektıgını demıstı
Deleted33000 Onurbanuu hadi ya ama ben kızımda hiç acı yiyemezdim ama aşırı gazlı bı bebekti ilgisi varmiydi bilmem
GirlandBoy_Mom Deleted33000 benimde erkek acı ve tuzluya çok düşkün oldum cinsiyetle alakalı değildir yani her bebek farklı şeye aşertiyor bizi💙
GirlandBoy_Mom Deleted33000 özellikle gece böyle 11 12 civarı devamlı salatalık tuzlayıp yiyesim geliyor en baştan beri 😂kızımda da eriği tuzlayıp yerdim yaz ayına denk gelmişti başları bide turşu
Balbebek012 Deleted33000 yemeden daha iyi olur daha rahat edersin normal hamilelik mide yanması olur onda da elma yersen rahatlarsın