Deleted33000 Kızlar öncelikle sorum şakaydı 😅😅😅😅asıl soruma gelecek olursak ben normalde de acıyı çok severdim hele hamilelikte iyice acıya düşkünleştim çok seviyorum erkek bebek bekliyorum varmı benim gibi olan🥰🥰🥰
Sebepsin Deleted33000 bende acıyı çok seviyorum ama bu soru benimde hep kafamda yiyince pişman oluyorum midem çok kötü oluyor 😏
Nilayy95 Deleted33000 acı şili biberini közleyip nar ekşisi,kimyon,zeytin yağı ile öğünlerimde hemen hemen hergün yiyorum :) benimki de erkek ilgisi var mıdır bilmiyorum ama
Esma006 Deleted33000 bennn tabiki hem ekşi hem acı varya çiğköfte de nasıl güzel gidiyor canım çekti yaaaa🫠🫠😅
Deleted33000 Nilayy95 cinsiyetle pek alakası yok galiba herkeste farklı o biberleri bennyazdan kurutuyorum kışın kurutulmuş patlicanla birlikte haşlayıp sonra yağda kavurup yoğurtla yiyoruz mükemmel oluyor🤤🤤🤤
Deleted33000 Nilayy95 dene dene guzel oluyor ben bu kış hamilelikten salçalı yemek yiyemedim ama 5kilo kurutulmuş patlicanla biber yedim hemde tek başıma 🤤🤤🤤🤤🤤
Deleted33000 Esma006 ay evet çiğ köfte özellikle gece yatmadan yedimmi süper oluyor ev yapımı daha lezzetli oluyor🤤
Accountant Deleted33000 hahah bende tam çocuk yanık sesli olur yazmaya geliyordum şakaymış 😂😂 benim canım pasta baklava falan çekiyor ne bekliyorum bilmiyorum belli değil
Deleted33000 Accountant tatlı da güzel oluyor ben eskiden sütlü tatlılar severdim ama şimdi şerbetli tatlı da yiyorum ben salçalı yemeklerden tiksindim tavuk ve balık ta yiyemiyorum ama başkası yapınca diğer yemekleri güzelce yiyorum iştahım yeni açıldı anca 5ay olunca yani😅😅
Accountant Deleted33000 14+2 yiz 10 martta çağırdı doktorum geçen hafta daha erken dedi tahmin bile yok bakalım ne olacak 😅