Eylul41 CihanEge amin sagolun. 26 haftalik dogan kizim 2 gun sonra vefat etti 😞 şimdi 35 +2 oldum cok şükür
Selim_Alparslan deletedmom43191 canım meryem ve inşirah süresini dinle bol bol Rabbım kolaylıklar versin inşallah ☺️
CihanEge Eylul41 maşallah maşallah artık bitmiş diyebiliriz. Bundan sonra gelse bile Allah’ın izni ile birşey olmaz. İlk bebeğinizde sizi çok güzel bir yerde bekliyor 🤲🏻 rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
deletedmom43191 wherearetheavocados gittim perşembe tekrar gel dedi yarın giducem yine ama doktor diyor yani 41 den önce dogurtmam diye
Elifcelk Mdhcgdm bebeğin kalp atışları yüksek çıktı serum alıyorum şuan düzelmezse bugün yatış yapılacak miş duzelirse eve gönderecek bekliyorum hayırlısı inş hakkımızda
5134 deletedmom43191 Ayy bacım nasılsınız sabahtan beri merak ettim postun karşıma çıktı bebiş nasıl hareket etmiyor dedin ya dün meraklaniyor insan tanimasakta insan endişe duyuyor 🥰🥰
deletedmom43191 5134 iyiyim hamdolsun ancak yazabildim 😏😏 evet hareketsiz diye pazartesi gittim.bir sıkıntı görünmedi kilosu baya ileri heralde yeri dar bilmiyorum bir sıkıntı çıkmadı ultrason ve nst de
deletedmom43191 _umudumvar_01_ 😅😅😅😅 evet ama yok yani belirti yok ama 2 3 gündür kasık ağrısından mahvoldummm ama nst sancı çıkmıyor sancı çıkmadığı içinde müdahale muayene edilemiyorum