deletedmom43191 BURDA SUREKLI YORUM YAPMAMDAN RAHATSIZ OLAN KISILER OLSA DA COK IYI CEVRE EDİNDİM BURDAN NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM KI COK TATLISINIZ SEKERSINIZ YA 🥰🥰🥰🥰🥰
Sude346 deletedmom43191 Genelde otururken oluyor. Böyle pıt pıt yapar gibi en fazla 4 kere atıyor .🫣 Umarım doğru tarif etmişimdir 😂
deletedmom43191 Sude346 yani bilmiyorum ama 11 hafta hissetmek için erken bir süre olabilir ya 😒😒 gerçi ilk hamileligimde ben 13 haftada hissettim ama yatiyordum ayaklarim da biraz yukarı kaldirmistim 😊
deletedmom43191 Kivircik01 ayy bana sürekli seni her postta görüyorum diyenler oluyor kime ne zararım var bilmem ki
5134 deletedmom43191 Ayy bacım nasılsınız sabahtan beri merak ettim postun karşıma çıktı bebiş nasıl hareket etmiyor dedin ya dün meraklaniyor insan tanimasakta insan endişe duyuyor 🥰🥰
Bebisiminannesii deletedmom43191 aksam seni hiçbir postta görmeyince merak ettim , doğurdun mu naptin diye :)
Girlmama deletedmom43191 bizimde cumaya randevumuz var doğumu konuşucaz seninki mutlu sanırım içerde 😂
zge13 deletedmom43191 hayırlısı olsun son zamanlar merak telaş heyecan hepsi çok karmaşık ve güzel duygular post açarsanız bekleriz yine hikayenizi 🤗😊😊😊😊