Esiilaa Kızlar merhaba detaylı usg için iyi ve güzel inceleyen bir doktor olsun istiyorum bir kaç seçeneğim var ama aralarında kararsız kaldım en çok önerebileceğiniz hangi doktor acaba🤔 Ergün bilgiç Sevil baş şen Eray çalışkan Semih özeren
Smyye1B Esiilaa Kesinlikle Semih ozeren tavsiye ederim ilk bebeğimde ona gitmiştim şuan tercihim yine kendisi olacak
Flowerseyey Esiilaa ben de cuma günü Öner aynıoğlu da gireceğim detaylı ultrasona inşallah memnun kalırım
Mmehtappp Esmademir34 hayır canım normalde mega medipolde Derya yaşar a takipliyim kendisi önerdi yine megada Serkan hocanın eşi detaylı ultrasonla bakiyo ama biraz pahalıydı yani karı Koca sonuçta o kadar para vermenize gerek yok gayet de güzel bakiyomus inceliyomus alanında uzman bı doktormus o yüzden Serkan hocaya randevu aldık canım
Premsescik Esiilaa ben 3 sene önce eray çalışkana gitmişdim ama soğuk bi doktordu ozmn şimdi nasıl bilmiyorum
Mmehtappp Esmademir34 evet canım mega biraz daha büyük ve doktorları da prof falan o yüzden daha pahalı oluyo
Mmehtappp Esmademir34 canım biz ikili falan yapmadık direkt nipt testi yani fetal DNA yaptirdik doktorumuzun önerdiği bı firmaya
Esmademir34 Mmehtappp ne kadar verdiniz fetal dna ya hagi firma yapti canim belki doktorum isterse bende yaptirabilirim
SudeNazz9 Esiilaa DETAYLI ULTRASONUM SADECE 15 DAKIKA sürdü! Benim gibi olan var mı şikayet etmeyi düşünüyorum. 15 dakika normal mi???