egeniinannesii hamileliğim boyunca riskli bir gebeliğim oldu 4 aykıken 2 bucuk santım açılmam vardı ve sürekli yatarak geçirdim çok şükür 40 haftaya kadar ılerledik bebeğin kilosu biraz fazlaydı doktorum senı hemen yarın doğuma alalım dedi bebek iri bebek birazdaha kilo alırsa normal doğum yapamazsın demişti bende tamam demiştim neyse ertesi gün sabahtan hastaneye yatışım oldu sancı odasına geçtim sunu sanci verildi 5 saat suni sanci cektim ağrısı sancısı cok kötüydü bagırıyordum ve kapının onunde bekleyenler sesimden korkuyordu acılam 9 santim oldu ama bebek yukardaydı doktor geldi mecbur doğuma alcagız zorla cıkaracagız bebeği dedi ben sezaryn istiyorum dedim normal doğumu yapamayacagım dedim doktor olmaz dedi artık sonuna geldik dedi neyse o sancılarla catala cıktım bana ıkın dedi ıkınıyordum ama ıkınmayıda bilmiyorum ilk doğumdu gözlerimi açarak ıkınıyordum hemşire eğer gözlerını açarak ıkınırsan göz damarların catlar dedı ve ben gozlerımı kapatarak ıkındım tabi biyandan doktor elini komple rahmime sokmuş bir hemşirede karnımı bastırıyor her karnımı bastırdıgında nefesim kesılıyordu ölecegım sanmıştım artık en son doktor bebeğin kafasını goruyorım ıkın bebek doğacak dedı ıkındım bebek doğdu kesi atıldı ayrıyeten bebek yanlış taraftan cıktı dedı diğer taraftanda yırtık oluştu makatıma kadar ve makatımdaki yırtık 3 sene ileşmedi amalyat oldum baska bir hastanede o yırtık için doğum sonrası 20 hün idrarırımı yapamadım hep sonda kulandım tabi eşim takıyordu sondayı tek kulanımlıktı doğumdan 1 hafta sonra inanılmaz sancılarım olmuştu doğum sancısı gibiydi her hastaneye gıtıgımde gaz sancısı deyıp serum verdıler 4 kez gitiğimde Allah tan başka doktor vardı o farketıı bu gaz sancısı değil dedıler ve 7 kilo idrar cıkardılar eger bi serum
egeniinannesii daha verılseydı ölecekmişim 2 ayda iyleşmeyen dikişlerimde vardı tabi ve yanlış dikiş atılmışti vajinama yanlış etler birbirine kaynamıştı tekrar canlı canlı kestiler tekrar diktiler artık normal doğuma tovbe etım