Gulseminnn23 Son 5 gün ama ne gelen var ne bir belirti. Kendimi çok yorgun hissediyorum Sabırsızlık var içimde
deletedmom43191 Gulseminnn23 😅😅 benimde son 5 cuma günü 40 hafta oluyorum hiçbir hareket yok bende de
Mervemth Gulseminnn23 kimi görsem geç doğuruyor niye böyle bende dün gittim doktora yalancı sancı bile yok çok moralim bozuldu
civcivmomy Gulseminnn23 benimde son 6 gün dün bir ara bişeyler okuyor gibi oldu sonra yine hüsran…. Artık kavuşmak istiyorum…
Gulseminnn23 deletedmom43191 evet benimde öyle İşte arada adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında normalden fazla hareketli Başkada tık yok
Rumuz36 deletedmom43191 Gulseminnn23 Mervemth civcivmomy Sueee Duyguzun benimde öyle ama benimki kanal hizasında değilmis ondan sizinkilerde mi öyle acaba bı doktora sorun bence
Gulseminnn23 Mervemth insan artık yoruluyor zaten normal doğum stresi insana yetiyor Allah yardımcımız olsun
deletedmom43191 civcivmomy 😅😅😅 bende geçen öyle karnım kasiklarim ağırdı biraz uzanayim belki geçer dedim gerçekten de geçti hep kandırıyor bu vücutlar bizi 😅😅😅
Gulce35 Rumeysaeliz haftamız aynı sizinle son 55 😍 ama sezaryen olacağı için doktor 8-9 Nisan gibi alırız dedi 🥰
Rumeysaeliz Gulce35 muhtemelen benimde o günlerde olacak canım bende sezaryen olacağım ama gün vermedi doktor daha 🥰
Duyguzun Rumuz36 baş aşağı ama kanala girmedi maalesef. Pazartesi sezeryan verdi suyum azaldığı için.