Wkubrq Kızlarr hayırlısıyla bi oğluşumuz olacak eşimle isim konusunda anlaşamadık daha kendisi alparslan istiyor ben yiğit istiyorum iki isim koysak mı diye düşünüyoruz sizce alparslan yiğit uyumlu mu yoksa sadece alparslan mı olsun bilemedim fikir verir misiniz 🥹
seyma0661 Wkubrq iki isim birden çok uzun olur bence ya 🥹 ikisi de güzel Alparslan daha bi ağır hoş sanki
mrp2023 Wkubrq uyumsuz değil ama ikisini aynı anda kullanmakta zorlanırsınız belki birini kullanırsınız ama güzel iki isimde
Wkubrq seyma0661 bana da uzun geldi soy isim de araya girince ama yiğit çok istiyorum eşim de alparslan istiyo ya sadece alparslan olacak ya da benim istediğim de eklenecek🥹
Zeze10 Aslında uyumsuz değil ama çok uzun geldi bana. İkisinden birini tek koysanız daha iyi olabilir. İşin içine bir soyad girince okul yıllarında çocuk zorlanabilir. Bir de ikisi de güçlü anlamlı isimler , ağır da olabilir.
Wkubrq Zeze10 evet haklısınız çok uzun oluyor ve ikiside ağır isimler ama yiğit çok istiyorum ondan dolayı ikinci ismi koymayı düşündüm
Wkubrq mrp2023 ikisini aynı anda kullanamayız tabi ama yiğit ismini ben çok istiyorum ondan dolayı ikinci ismi düşündüm bizim büyükler alparslan ismini telafuz edemez diye aslan diyip duracaklar ondan dolayı da istiyorum yiğit ismini ama çok mu uzun olur ikisi ağır isimler mi bilemedim çok kararsızım
seyma0661 Wkubrq ikisinden de vazgeçin başka ortak isim bulun o zaman 😂😂 isim seçmek çok zor ya bizde eşimle kızımıza isim seçerken hepsini eledik başka bi isim koyduk
Zeze10 Wkubrq Sadece fikrimi belirttim. Yoksa ikisi de çok güzel isimler , bir arada uyumsuz da değiller. Biraz kendi içinizden tekrarladıkça alışıyorsunuz , öyle bir deneyin isterseniz. Ben içime sinip sinmediğini o şekilde anlamıştım :)
Liimon Wkubrq arslan ne demek bilmiyorum bence öyle bir kelime yok. Alp ve Aslan o isim. Tabi ki o ismi biliyorum da bence yiğit daha güzel. Sadece onu koysanız?
Wkubrq Liimon bende yiğit daha güzel diyorum yiğit alp olsun diyorum kısa ve güzel ama alparslan yiğit olmayacaksa alparslan olacakmıs ilk bebeğimiz erkek olursa o koyacaktı kız olursa ben o yüzden bisey diyemiyorum
Byrmm Wkubrq oğlumun ismi ahmet Alparslan maalesef ikinci isim zaten başlı başına iki isim olduğu için uzun. Ahmeti kullanmıyoruz sadece kimlikte yazıyo okulda arkadaşları söylüyor. Biz sadece Alparslan diyoruz.yani sizinkide uyumlu olmuş ama Alparslan ismi çok uzun olduğu için nasıl kullanırsınız bilemedim
Wkubrq Byrmm evet uzun olacak ikinci bir isim olursa kullanmıycaz zaten biliyorum ama yiğit ismini istiyorum o da alparslan istiyor beni kırmamak için alparslan yiğit olsun diyor sanırım en sonunda ben vazgeçicem🫠
Wkubrq Linaaaaa51 bende yiğit alp istiyorum ama erkek olursa o koyacak diye anlasmıstık o yüzden ya isim ekliycem ya da alparslan olacak 🫠