annesim220508 Hem çok korkuyorum ikinci gebeliğim arkamda kızımı bırakıcam bu beni çok üzüyor aynı acıyı tekrar yaşayacağımı bilmek tedirgin ediyor hemde çok heyecanlıyım bir an önce kavuşmak istiyorum sevmek istiyorum kızımın tepkisini merak ediyorum 🌸
keyfimin-kahyasi-misin annesim220508 99 dedimiydi sonrası su gibi39 kaldı 🥲🥲daha dün 99 demiştim sanki . Ve aynı korku bendede var bı oğlum daha var Bı kaç saat ayrı kalınca çok özlüyorum 🥹🥹🥹
bthn_slm annesim220508 tarihlerimiz aynı bizimde son 99 görünüyor ama bakalım ne zaman gelecek minişler :)
annesim220508 keyfimin-kahyasi-misin evet bizde öyleyiz anneci kızım babada bile durmuyor inşallah o fark etmeden doğurup kavuşuruz birbirimize 🥲 Allah sizede kolay doğum nasip etsin çocuklarınızla birlikte musmutlu günleriniz olsun 🤲🏻
Sara_halil_0101 keyfimin-kahyasi-misin Aynı bende 1 yaşında oğlum var ve 70 günüm kaldı inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🤲
keyfimin-kahyasi-misin annesim220508 Ay ewet gecenlerde lekelenme oldu çok soğuk olynca oğlumu götürmek istemedim Kv gorumceler vardı onlara bıraktım Anlayınca çok ağladı içime battı 🥹🥹Hastanede beklerken sürekli resimlerine videolarına baktım 🥹
annesim220508 bthn_slm eğer benim tam tarih tutarsa annemin doğum gününde olucak ona hediyem 😂 sağlıcakla gelsinler inşallah 🌸
annesim220508 bthn_slm ooo beklemiş maşallah ben 38+4 de doğurdum 😂 açılmamda olmamıştı o yüzden korkuyorum gene öyle olursa diye 😂