Talentedmom Merhaba Anneler, Yürürken çok fena sağ kalçama ağrı giriyor öylece kalıyorum magnezyum kullanıyorum krem olarak ne kullanıyorsunuz ?yardımcı olursanız sevinirim
Sdanur1 Talentedmom krem değil ama doktorum magnezyumla birlikte peynir yoğurt tuketimimi arttirmami soyledi çok şükür geçti benim elhamdülillah
AnayimBenAna_ Talentedmom benimde bıçak saplanır gibi giriyordu magnezyum çok iyi geldi bide günde bir muz ve maden suyu tüketiyorum
birkizanneesi Talentedmom bu durum beni bekarken de vardı yıllardır maalesef çekiyorum. Çok fazla ayakta kaldığımda efor sarf edip iş yaptığımda oluyordu hamileyim hala oluyor. Magnezyum da kullanıyorum yoğurt sütte tüketiyorum aynı maalesef. Benim hamilelikle alakası yok sizin Allah tan hamilelikte çıkmış hayatım boyunca bunu çekiyorum 😢
Selim_Alparslan Talentedmom canım benimde çok ağrılarım vardi sabah akşam ic dedi bana bir sor istersen
Talentedmom birkizanneesi normalde bel fıtığı da var bu çok farklı bir ağrı yürümeme engel kalıyorum öylece ilk gebeliğimde de yaşadım bu durumu mesela ayaktayım birden ağrı giriyor kitleniyorum
Talentedmom Tutaste_ resmen yürüyemiyorum yatınca oturunca kalkamıyorum oğluma diyorum asıl bana diye
Tutaste_ Talentedmom ne cektiğin srninde yaa bende hamileyken aynıydıöm.doktora yaz sor bence bosa para vermiyon
birkizanneesi Talentedmom tamam canım benim de var ve ben hamile değilken de vardı benim. Ayağımın ucunu dahi hareket ettiremiyorum öyle oluyorum. Keşke benimde sadece gebelikte olsa gebelik sonu geçse ama benim hep var 😢
birkizanneesi Talentedmom sebebini hiç bilmiyorum annem bana hamileyken üşütmüş böyle olmuş ben de de var yıllardır. Bunun için hiç doktora gitmedim ama kas sıkışmasına kaynaklıymış siyatik ağrı deniyor. Ortopediye de gitmedim gitsem iyi olacak ama işte. 34 yaşındayım lise yıllarımda beri çekiyorum.
birkizanneesi Talentedmom fizik tedavi ve rehabilitasyon çözümü ve yürüyüş yapmayacaksın yürüyüş daha çok tetikliyor. Ayakta fazla durmak daha çok tetikliyor maalesef. Ben bekarken sürekli çalışıyordum o yüzden Bi fırsatını bulup doktora hiç gidemedim.