ayse5487 Kızlar sezeryan doğum sonrası için korse alacağım ama hiç bir bilgim yok kullanıp memnun kaldığınız gerçekten verdiğim para sonuna kadar helal olsun dediğiniz o korse hangisi 😅
Beyazmelekkk ayse5487 sezeryan sonrası korse çok önemli ya bende arayistayim cırt cırtlı korse diyorlar genelde ama
Gamzeli_03 ayse5487 emba korse var Instagram dan 4 kancası var ben çok memnunum yarım atlet gibi hem rahat kullanımı
ayse5487 Beyazmelekkk ya benim normalde de göbek problemim vardı hep başımın belasıydı şimdi sezeryan olayı da tuz biber oldu 🤦🏻♀️ iyi bişey almak istiyorum
ayse5487 Gamzeli_03 yaa benim göbeğim çok fazla gören ikiz mi diyor öyle bişey 🤦🏻♀️ öyle bir korse almam lazım ki en azından eskiye dönebileyim 😭
ayse5487 Gamzeli_03 ya ben de sanırım emba korse alacağım ama merak ettiğim giydiğimizde oturup kalkarken filan toplanma oluyor mu ?
Yarenn24 Canım owli korse arkadaşım kullanıp memnun kalmıştı bende 1 hafta önce normal doğum yaptım eve geldiğimde bütün kilom gitmişti resmen ama hafif göbek var bende korse alıcam
ayse5487 Yarenn24 maşallah ne güzel hafif kalmış inşallah o da geçer hemen owli güzel yorumlar var bedeni nasıl almalıyım ?
Gamzeli_03 ayse5487 valla ben iki doğum sonrası kullandım ilk üç kancalı vardı şimdi dört kancalı var ondan aldım tavsiye ederim çok fark ediyor,👍🏻
Yarenn24 ayse5487 canım satıcısına sorabilirsin boy kilo yaz o sana uygun bedeni söyler diye düşünüyorum
ayse5487 Gamzeli_03 ben en son 82 idi bikaç gün önce tartıldım haftaya çarşamba doğumum inşallah hangi beden almalıyım ?
Gamzeli_03 ayse5487 hayırlı gelsin doğum sonrası da düşer kilo o zaman m Uygun olur yine sen sayfaya Sor onlar da yönlendirir zaten 4 ksnca ilk taktım çok Zor takıyordum şimdi üçe geçtim 👍🏻
ayse5487 Gamzeli_03 amin inşallah teşekkür ederim ☺️ dört kanca olarak mı almam gerekiyor farklı farklı mı ?
Gamzeli_03 ayse5487 sen insgram varsa emba korse diye yaz çıkar omuzdan askılı 4 kancası var resim yüklemeyi bilmiyorum o yüzden resim atamam bak orada iki renkli siyah ve ten rengi şeklinde 4 kancası var göğüs altına askılı
ayse5487 Yarenn24 peki beklesem mi biraz doğumdan sonra mı sipariş vermeliyim kilo durumu değişir sanırım doğumdan sonra ??