Asyaninannesi_ Kızlar acill bakın ilk dogumum 4 cm acilmam var sanci hissetmiyordum ama muaneden sonra hissettim doktor yatis verdi ben eve gitmek istedim 4 cm açılmayla dogumunuz ne zaman gerceklesti
pnar-06 Asyaninannesi_ benim 4 cm açıklıkla suyumu patlatınca asıl sancım başladı eve gitme yürüyüş yap beline sıcak su tut squat yap
Hilalyrdkl Asyaninannesi_ 4 cm iyi bir süreç bundan sonrası daha hızlı gelişebilir . İlk doğumlar biraz uzun da olabiliyor tamamiyle sizin bünyenize bağlı . Bu açılmadan sonra ki aşama biraz daha ağrılı kısımlar oluyor . Sağlıkla al kucağına inşallah 🤲
Asyaninannesi_ pnar-06 Hilalcanim ** deletedmom43191 ** Hilalyrdkl Açıkcası sancı hissetmiyorum cok Arada hissediyorum hastane hazirliklarim var hani evimde yakın kendimi hastane piskolojisine sokmak istemedim acikcası eve gidip duş alıp yürüyüş yapıp ilerletmek istedim ilk dogumum tecrubesizim sizlere danismak istedim eger 1 gun felan surerse evde gecirmem daha iyi olur diye düşündüm
deletedmom43191 Asyaninannesi_ hemen doğum başlayabilir 4 cm sonuçta 9 10 olunca zaten direk doğuyor bebek
deletedmom43191 Asyaninannesi_ hastaneye git tekrar bence bide yolda doğum olur yetisemezsin 4 cm önemli bir açıklık
pnar-06 Asyaninannesi_ sakın riske atma kendini 1 gün sürmez hızlı ilerler doğum açıklık ilerlemezse suni takarlar
melektb Asyaninannesi_ 4 cm güzel bi açıklık sancılarınız 1 saate daha belirgin olur bence hastanede olmanız daha iyi olur bebeğinizin kalp atışları kontrolü için. 1 gün sürmez gece 1 gibi kucağına alırsın yavrunu
beydossss Asyaninannesi_ benim 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı iki saat içinde doğurdum Asyaninannesi_
Hilalyrdkl Asyaninannesi_ 4 cm açıklığın varsa en fazla bekliceğin 6 saaat kadar süreç vardır yavaş ilerlerse canım . Sancıyı evde çekmek son zamana kadar bence de daha iyi diye düşünüyorum ben şu gelişi yoksa . Sancı takibini yap sıklaştığın da git son anı da bekleme yinede biraz zamanın olsun .
Snsyda Asyaninannesi_ evde olman daha iyi canım. Allah bir avazda doğurmanı nasip etsin. 4 cm açıklıkla gitmiştim bende suni vermişlerdi berbattı
Asyaninannesi_ Snsyda yaaa bnde suni istemiyorum o yuzdende hemen dogurtmak icin verirler diye korkuyorum