Gofretsmom Cimcime30 canım benim iki buçuk yaşında oğlum var ona hamileliğimi bir hafta önceden öğrenmiştim kaset test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan vermiştim kandada yüksekti
brtg deletedmom43191 biliyorum canim bende sana bişey demedim zaten hayirlisi bakalim doğru mu cikcak yanliş mi😀😀
Gofretsmom SuEr_Tu1512 kaset test yaptım yine benimki yok oldu resmen 😅 erken gebelik testi beni sinir etti ilk hamileligimde hiç böyle yanlış falan olmamıştı
kubracataloglu Gofretsmom analdım hamilelik yok mu yani şuan anlamadım gününüz falan geçtiyse kan verin istersen bi
Gofretsmom kubracataloglu yok canım günüm geçmedi bugün yine test yaptım çıkmadı ilk yaptığım test yalancı pozitif vermiş boşuna umutlandirdi
ErsBegAs Gofretsmom zaten 9 gün önce tespit edilmesi zor bence.. zaten regl döngüsü düzenlinolan kadınlarda regl tarihinden 14 gün önce yumurtlama gerçekleşiyor erken veya geç olabiliyor tabii ama bu kadar da değildir yahu 🥹
kubracataloglu Gofretsmom gününü bekle bence belki yeniyse çıkmaz en garantisi günün geçince yapılan test bence