superstar_00 Cimcime30 Canım ben geçen ay podoctor 4 ten fazla test yaptım silik çizgi çıktı bebetime yaptım öizgi daha belirgindi kaset test yaptım çizgi belirgin kanda negatif sonuç regl oldum prodoctoru trendyoldan alıyorum bebetime ve kaset testi eşim eczaneden almıştı.
Gofretsmom SuEr_Tu1512 yarın sabah yine yapıcam ilk WC ile çok heyecanlı 😅 senin ki direk pozitif ama benimki çok silik bakalım
brtg deletedmom43191 canim başima geldi ondan yalan diyorum aralik ayinda tam 6 tane test yaptim test pozitif kan verdim 3 kere negatifti ondan
deletedmom43191 brtg kız sana birsey demedim ki herkes yalan diyor ya bende nasıl doğru çıktı onu algilayamadim😅😅😅😅
brtg deletedmom43191 biliyorum canim bende sana bişey demedim zaten hayirlisi bakalim doğru mu cikcak yanliş mi😀😀
Gofretsmom Kızlar ya erken gebelik şimdi yaptım çizgi yok kaset yaptım yok dün neden erken ve kasette çizgi gördüm o zaman 🙄 sabah yapınca daha net olur dedim bide yani anlicaginiz yalanmis testler
Gofretsmom Cimcime30 iki kaset test çizgi vardı bide erken gebelikte cidden yeniler mi böyle saçma sonuç veriyor neden ya
Cimcime30 Gofretsmom aynen kuzum ondan takıp et dıyorum sevınmeden günden güne artarsa sorun yok hamılesın demektır
Mor-kelebek Gofretsmom canım umutlandırmak istemem ama zaten regline daha varmış her testin değer bilme oranı farklı ki kaset test için regl gecikmesi öneriliyor bence biraz daha sabret