Aslnal Ben göremedim canım benim inşallah vardır ama fotoğraf da yok gibi bende yaptım sabah aynı böyle bembeyaz bir negatif di 😕
ozgerbas Aslnal canım öyle yani yok olsa bunda çıkardı ama ben yapıp başında 10 saat duruyorum artık psikoloji bitti heralde :)
_Feslegennn__34 ozgerbas bende bugün yaptım varla yok arası bi görüp bi görmüyorum diğer ay 30 olmuştum adet bu ay 28 mi olmam gerekıyor yoksa 1 marta mi test için çok mu erken davrandım acaba
ozgerbas Esmerayyyyyy bende gelen giden yok en iyisi az daha beklemek bakalım hergün gergün testle olmayacak
AnneeeG1 _Feslegennn__34 bende bugün yengemin gazına gelip yaptım normal de hayatta yapmam negatif çıktı days doctor koca bir negatif bakalım ne olacak bat 27,2 Ocak arası
_Feslegennn__34 ozgerbas hiççç sorma sorma görmek için can atıyoruz ama yok çıkmıyor 🤧rabbim tez vakitte görmeyı nasip etsin inşallah
SiriusAb ozgerbas Benim bat 24 tü hala olmadım. Erken gebelik testi yaptım hayalet gibi bir çizgi var ama normal gebelik testinde bir şey çıkmadı.