ozgerbas kızlar benim bat 23 yarın gidip test alacağımm 3 gündür sırt ağrısı yaşıyorumm bilemiyorum bir ümit dedimmm
Esmerayyyyyy ozgerbas bnm Bat 24 ama hafta içi kaşık ağrısı bel ağrısı yaşıyordum bugün yok oldu hepsi sanırım regl olucam 🥲
gunaymom ozgerbas bat 24 bugün test yaptım çok çok silik çıktı testte yanıltabilir 2 gün kala daha koyu çıkardı diye düşünüyorum 😏
seher_edz ozgerbas benim 26 sağ kasıkda değişik ara ara gelen ağrı oluyor başka belirti yok bakalım inşallah 🫂
Canannndvrz Benim bugün adet olmam gerekiyordu olmadim aşırı bel ağrım var kac gündür de çok fazla gaz şikayetim var dün test yapmistim çok silik cizgi cikmisti
Canannndvrz ozgerbas inşallah hepimiz canim ilk kısımdaki belirtiler var sanki ama hiç bilmiyorum ya yarın sabah test yapicam bakalim
SuEr_Tu1512 Kızlarr benim bat 24. Adetime 6 ve 5 gün varken test yaptım silik çizgiyle hamile olduğumu öğrendim sonrasında kan verdim kanda da çıktı çok şükür. İnşallah sizlerde de vardır 🙏 Bende göğüs ağrısı ve kasık ağrısı çoktu🤷
gunaymom SuEr_Tu1512 benimde bat 24 bugün yaptım ama çok çok silik var gibi yok gibi olsa çıkardı sizin gibi herhalde
Aslnal Bat 25 2 gün önce yaptım negatif idi yarın yine yapıcam inşallah vardır 2 yıldır uğraşıyoruz inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız kızlar
gunaymom SuEr_Tu1512 denedim yakalayamadım ama çıplak gözle görünüyor p.tesiyi beklicem yarın son zaten 😊
ozgerbas seher_edz hayır şuan dışardayımm eve geçicemmm ama bilmiyorum ya hiç bir ay çıkmıyor ki bu ay da böyle hüsran olur kesin 🥹bir umut.. bugun regl günüm işte gelen giden yok
Sssbbbs Arkadaşlar bir şey sorcam beni aydınlatın lütfen🫣 şimdi 27 ocakta regl oldum, bugün takvimde adet günü gösteriyor 28.gün olduğu için. Şimdi bu bat bugün mü oluyor yoksa 27 Şubat mı☺️🫣