Of, canım Bursa😪 merkezde bir parmak kar gördük, öğlene kadar eridi… Uludağ’a çıkmak güzel ama yani evimde izlemek bambaşka bir zevk 🥰 hava inanılmaz soğuk, akşam yürüyüşü için doktorumdan izin aldım, soğuk dolayısıyla vazgeçtim 🫣 kuru soguk var. Sizin oralarda havalar nasıl güzel anneler 🥰

Ozgekiz evet bambaşka ama ben çok çıkmamaya calisiyorum zaten çoğunlukla uzanıyorum erken doğum tehlikem var çocukları da babası götürmeye çalışıyor okula

Ozgekiz bursa buz gibi 🤭🌸 evim evim güzel evim diyorum dışardaydım şimdi geldik eve 🌸 uludağa kar yağıyor soğuğunu biz çekiyoruz işte

Deniz2953 kışın hakkını veriyordu bulutlar 🥰 bizim yerimize de izleyin güzel kizkardes🩷

Elacihangir karsız soğuğun sıkıcılıgını bilirim🥹🥹🥹 belki kar da gelir lapa lapa🥰

Ozgekiz tabi benim oturduğum yer alçakta kalıyor diye şimdi yağan sabaha kalmıyor 😅😅😅

1994ozg açık diye biliyorum😊 ama yine de riske atmadan teleferik ile çıkmış arkadaşlar, storyde gördüm 😄 uludagliberta diye bir hesap var instada, Uludağdaki kar, yol ve hava durumuna dair en güncel bilgileri paylaşıyor kendisi🤭