Of, canım Bursa😪 merkezde bir parmak kar gördük, öğlene kadar eridi… Uludağ’a çıkmak güzel ama yani evimde izlemek bambaşka bir zevk 🥰 hava inanılmaz soğuk, akşam yürüyüşü için doktorumdan izin aldım, soğuk dolayısıyla vazgeçtim 🫣 kuru soguk var. Sizin oralarda havalar nasıl güzel anneler 🥰
Hava nasıl oralardaaa?
Ozgekiz hava buzzzz😬
Ozgekiz Konya’nın ilçesinde oturuyorum kar çok değil ama hava -12 derece burda donuyokkkkk
sutlukahve_ kar yağsa da anlamlansa bu kuru soğuk 🥹
Zeynep_1212 oraların soğuğu bambaşka diyorlar 🫣 bizim deniz kırıyor azıcık da olsa 😊 usumeyin, dikkat edin güzel kizkardesss
Ozgekiz evet bambaşka ama ben çok çıkmamaya calisiyorum zaten çoğunlukla uzanıyorum erken doğum tehlikem var çocukları da babası götürmeye çalışıyor okula
Ozgekiz her yerde kar yağar soğunu biz çekeriz daha da birşey demiyorum 😂
Ozgekiz Kocaelinden selam 😍
- Düzenlendi
Ozgekiz bursa buz gibi 🤭🌸 evim evim güzel evim diyorum dışardaydım şimdi geldik eve 🌸 uludağa kar yağıyor soğuğunu biz çekiyoruz işte
Muğla -2 bizim için çok soğuk kar yağan yerlerin soğuğu geliyor buraya 🙂🥶🥶
Zeynep_1212 ahhh, sağlıcakla kavuşun inşallah 🥰 bende de servikal yetmezlik var 🥹 bayram sonrası serklaj yapılacak bakalim
rahatdur_evladim 😄 bir kar yağsa, gönlümüzü alsaaaa
TwinsAndBeren ayyy nasıl guzelll🥹🥹 selam olsun komşumuzaaa🥰
AnayimBenAna_ ah evet, bugün bizim evde ekstra serin sanki. Yunuselideyim. Camlardan soğuk esiyor 😪
Elacihangir karsız soğuğun sıkıcılıgını bilirim🥹🥹🥹 belki kar da gelir lapa lapa🥰