Melisafurkann Ben 17.gün pik gördüm gibi kuzum sanki kızlar sizde baksanıza @Cimcime30 @Meridaily @pandamini
Nasipse-6 sutlukahve_ yakalarsın inşallah ben 38 günlük adet döngümde ta 24. gün görmüşüm piki pcosta öyle oluyor
Melisafurkann Nasipse-6 hayır benimki ikiside aynıydı o değişiyor bence 17 şubatı değerlendirdin mi kuzum
pandamini Nasipse-6 T’nin ya C kadar koyu ya da C den koyu olması gerekiyor canım eğer C kadar koyuysa da pik sayılır 🙏🏻 Benim ikisi de aynıydı C den koyu olmadı hiç piklerim hep C kadar koyu oldu 🙏🏻
Nasipse-6 pandamini geçen sene başka markanınki çok net pikti ama bunda öyle olmadı böyle olsa da yumurtlama olabiliyor değil mi
Sans_seninle sutlukahve_ bende bunu kullanıyorum ilk defa aldım yeni başladım ama hala anlamadım bu Pik işini
Kubusnn Nasipse-6 pcostan dolayı testlerin bu şekilde çıkıyor benimde böyle çıkıyordu yumurtlama olduğunda t kesinlikle daha koyu oluyor aynı olmasıda oluyormuş ama pcoslar geç yumurtlama görüyor devam et bence
Kubusnn Nasipse-6 devam et 30. 40. Günler görende var Pcosta ben regli günüm geldiğinde pik gördüm mesela o da tamamen tesadüfen yapmıştım ovulasyon testini bırakmıştım hep böyle pike yakın çıkıyor pik olmuyor diye