Nasipse-6 Bu ay klomen kullandım sonrasında yumurtayı takip edebilmek için ovulasyon testi yaptım ama bir türlü pik olmadı ben hiçbir şey anlamadım bu testten anlayan var mı pik olmuş mu 3 tane yumurta var demişti doktor
sutlukahve_ Nasipse-6 o zaman belki geç yumurtlayacak olabilir misin ilaçla nasıl oluyor bilgim yok ama pcos fln var mı acaba
Laleesra Kızlar bende bugün başladım saat 2 gibi yaptım ana sabah yapılması mı gerekiyor daha doğru sonuç için ?
sutlukahve_ Laleesra hayır sabah 10 akşam 20 arası öneriliyor zaten genelde bende öğlen 3 gibi yapıyorum mesela önemli olan sıvı alımına dikkat etmek
sutlukahve_ Nasipse-6 pcosta genelde geç yumurtlama oluyor ya olabilir bence devam et adetin düzenli mi
Kubusnn Nasipse-6 pcostan dolayı testlerin bu şekilde çıkıyor benimde böyle çıkıyordu yumurtlama olduğunda t kesinlikle daha koyu oluyor aynı olmasıda oluyormuş ama pcoslar geç yumurtlama görüyor devam et bence
Nasipse-6 sutlukahve_ yok hiç düzenli değil 2 ay olmadığı da oluyor ama bu ay ilaç kullandım ya doktor 15 gün önce 13 mm demişti zaten şimdiye onun çoktan çatlaması gerekmez mi
sutlukahve_ Nasipse-6 innovita kullanıyorum adetim yeni bitti bugün ikinci günüm bende merak ediyorum yakalayabilecek mıyım 😂
sutlukahve_ Nasipse-6 ay resmen benimki de böyle ya 2 ay olmaz bazen böyle olunca 40.gund bile yumurtlama gören oluyorms bence pes etme
Nasipse-6 sutlukahve_ ınnovitada ben görmüştüm ama bu farklı marka testle mi alakalı benle mi bilmiyorum
Sans_seninle sutlukahve_ bende bunu kullanıyorum ilk defa aldım yeni başladım ama hala anlamadım bu Pik işini
sutlukahve_ Nasipse-6 sen hangi markayı kullaniyorsun acaba innovita burda çok tavsiye ediliyordu hassas diye bende onu aldım hiç tecrübem yok valla
Nasipse-6 sutlukahve_ innovita iyi gerçekten ben çok dikkat etmiyordum mesela sıvı alımına falan o çıkarıyordu hemen bir gebenin günlüğünü aldım sonra o bir koyulaşıyor bir silikleşiyor
sutlukahve_ Nasipse-6 valla bende dikkat etmeye çalışıyorum öneriliyor diye bunu aldım ama ya yumurtlama yakalayamazsam korkusu var bı yandan da yumurtlama masajı deniyorum
Nasipse-6 sutlukahve_ yakalarsın inşallah ben 38 günlük adet döngümde ta 24. gün görmüşüm piki pcosta öyle oluyor