G_M_Z Mothersbaby benim 4.gebeliğim 1 tane oğlum var 3 yaşında onda da kullandım bir önceki düşükte de, hepsinde de oldu merak etme sorun teşkil edem bir şey değil 😇şu anda da önlem amaçlı kullanıyorum gene oluyor
iremykk Benimde 8. Haftamda kanamam vardı, bende fitil kalıntısı hep oldu ya normal yani hatta idrarla birlikte bi süre gelmeye de devam etti. İşe elbette yarar 😊 normal.
Pollymomy Mothersbaby İçeride ısı ile çözünüyor içindeki emiliyor. Dışındaki kısım peynirimsi tarzda akıntı gibi dışarı atılıyor.
9219351712i Mothersbaby lekelenme, kanama ve düşük riskim olduğu için doktorum bana da verdi. 7. Haftadan başlayan bir kanama ben ağız yoluyla aldım doktorum hiçbir farkı olmadığını söyledi. Şu an 13. Haftadayım hiçbirşey kalmadı belki fikir olur sizin için
Gtopcucan Mothersbaby merhabalar bende uzun süre kullandım o oluyor size tavsiyem fitili kullanınca ayağınızın altına bir yastık alın 30cm kadar havada tutun en az bir iki saat sırt üstü yatın ilaç daha iyi emilecektir başka türlü ne kadar ittirsenizde parçalar olarak düşüyor üzerine uzanırsanız faydasını göreceksiniz geçmiş olsun 🌸
canselglrbyrm Jdjdjdldl hayır yoktu. Bir önceki düşükten dolayı doktorum önlem amaçlı vermişti. Şükür artık kullanmıyorum