Elacihangir seyma0661 oh afiyet olsun sizede bol bol et yedi doktorum Banada çoğaltıcam bende menülerimde eti
Elacihangir mucizemom8 barbunya da çok severim havuçlu patatesli olunca çocuklarımda bayılıyor öyle anca yer
seyma0661 Elacihangir sizede afiyet olsunnn evet benim de b12 vitaminim düşmüş hiç canım çekmiyor mecburen yiyorum 🥲
deletedmom43191 Elacihangir varda bir kere eve sipariş ettim ertesi gün mahvoldum bulantı ishal halsizlik falan oldu korktum birde dominos yaptı bana bu yamugu
deletedmom43191 Elacihangir yaparım mutfak şefim var hamur yoğurma en fazla 3 dk benim için ama ben beceremem ya 😅😅😅 çöplük olur direk 😅😅😅 pizza hamurunda ne oluyor onu bile bilmiyorum 😅😅
Elacihangir deletedmom43191 aaa hiç yorma kendini , youtuba nefis yemek tariflerinden baka baka yap ben ordan baka baka öğrendim çoğu yemeği dene bence eşini de söyle yardım etsin eğlenceli pazar aktivesi olur
cerengeredeli deletedmom43191 ekmeği dilimle üstüne salçalı sos sürüp pizza malzemelerini koy fırına at kızarınca çıkar ye 😁 totom iş yemediginde öyle yapıyorum kolay oluyor 😂
Bus-ra590 Elacihangir ıspanaklı yumurta patatesi kızartması dünden kalan makarna ve karnabahar yemeği 🤭
deletedmom43191 cerengeredeli 😅😅😅 ahahah saol canım benimde toto pek iş görmez yerden kalkmaya üşeniyor 😅😅😅