feyzaceylan Eliftekcann gerçekten erkek ismine karar vermek çok zor 😂 biz de 32. haftada anca netleştirdik hatta bazen hala acaba diyorum. Uras koymaya karar verdik bu aralar çok tercih edilen bir isim ama kulağa da çok güzel geliyor, anlamı da güzel🧸
GirlandBoy_Mom Eliftekcann oğlumun adını ayaz koymaya karar verdik bence kısa ve öz uzun isimler pek hoşuma gitmiyor 💕
Eliftekcann babyUras_ Valla kime söylediysek çok beğendi artık tam anlamıyla kararım net adlarıyla büyüsünler🥲🌸
Ozgekiz Eliftekcann ben iki isme karşıyım 🤭 oğlumun adı Selim, ikinci oğlan olursa Ömer. Uras ismi de çok güzel bu arada 👌🏻 Türkçe karakter icermemesine dikkat ediyorum ben isimlerin. Ğ, ç, ş gibi ama Ömer konusunda istisna yapacağız sanırım m 🤭
Gamzeeakt Eliftekcann Benim ikinci oğlum olacak ilkinin ismi Kaan buna Yağız düşünüyoruz tek isim seviyoruz çok uyumlu olmadıkça iki isimle seslenilmiyor bence
Ozlm111 Eliftekcann erkek ismi bulmak çok zor ya 😂 ben ahlas ismini istiyorum ama eşim beğenmiyor o da Ömer diyo ikimizde kararsızız 😂