Eliftekcann Kızlarr erkeğe isim bulmak çok zorr😂 bi fikir verirmisiniz düşündüklerimiz yiğit,uras,atlas,arden,ege ama asla karar veremiyorum eşim Yiğit Uras olsun diyor ama sanki herkes yiğit sadece diyecekmiş gibi geliyor
Sngl_1214 Eliftekcann Bu sorun bende de var canım buzde yiğit Alp yda Göktuğ arasindaydik ama sanırım Yiğit Alp olucak🥰
gunesveguney Eliftekcann bizde çok zor karar verdik :D Uras ismi hoşuma gidiyor benim Yiğit Uras da güzel uymuş. İki isim çok hoşlanmıyorum ben zorlanır gibi geliyor o yüzden kimliğe tek isim olarak Mete yazdıracağız ama Güney Mete olarak iki isim koyacağız biz 🤎
Karelinannesiiiii Eliftekcann herkes yiğit uras zaten daha farklı bilinmeyen isimlere yönelebilirsiniz etrafım hep atlas,karan hiç başka isim yokmuş gibi daha yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz bence burda:))
ayssss1 Eliftekcann bende 6 aylık oldum anca karar verebildim cihangir koymayı düşünüyorum erkek ismi bulmak çok zor
haylaz95 Sngl_1214 benim arkadaşımın oğlunun ismi de yiğit alp ama onlar bitişik yazdırmışlarki tek isim şeklinde ikisini de kullanmak için
Eliftekcann gunesveguney Karelinannesiiiii yaa inanın asla aklıma gelmiyor tüm hurafelet kız yönündeydi o kadar isim varki kızlara erkek de tıkandım😂
Sngl_1214 haylaz95 Bende ayrı yazdırma taraftarıyım büyüyünce kendisi ya yiğit ya alo ismini kullanabilsin die açıkçası😂
Strawberry48 Eliftekcann ikiside güçlü isimler yan yana olunca genel de birinin seçilip söylenme ihtimali yüksek Ama siz söylerken ikisini bir kullanıp söylerseniz herkes o şekilde benimsiyor aslında …
feyzaceylan gerçekten erkek ismine karar vermek çok zor 😂 biz de 32. haftada anca netleştirdik hatta bazen hala acaba diyorum. Uras koymaya karar verdik bu aralar çok tercih edilen bir isim ama kulağa da çok güzel geliyor, anlamı da güzel🧸