Gulceefe-00 Canan__ benim de kasıklarımda adet olacak gibi ağrı var sanırım test kargodan gelmeden ben de hasta olacağım
staRmama Canan__ Gulceefe-00 Bugün bende olacak gibi hissettim kızlar sanırım bende eleneceğim bu ay zaten beklentim yoktu 🥺
_Nazendeem Ecemyurdakul bugün günüm gelen giden yok testler negatif olsa çıkardı diyorum ama adette olmadım
staRmama Ecemyurdakul benim de yarın son ama test yapmıyorum varsa da sürprizzzz desin bize oğlum öyle yapmıştı 😂
Ecemyurdakul staRmama vallaha bende yapmıyorum ama göğüslerim feci şekilde yandan taşmış gibi 🤣🤣 baya şişmiş kasıklarım da ağrıyor ama bunlar adette belirtilerim aslında artık bakalım ya nasip diyorum gününe kadar bekleyeceğim
staRmama Ecemyurdakul benim de emzirdiğim için göğüsümde her zamanki ağrı var 😂 kasık ağrım vardı oda geçti test alacaktım bugün vazgeçtim çıkmayacak biliyorum değilim 🫠
staRmama Dlkkdr6431 ayy inşallah diğer ay olur ❤️ o değişir kuzum doktor daha iyi bilir ama değerlerine falan baktır mutlaka demir özellikle ve folik asit başla hemen doktora danışıp
minaa_2356 staRmama bat 3 bugün test yaptım ilk dakika çıkmadı sonrasında çıktı o yüzden emin değilim var mı yokmu. Şuan kasık mide bulantısı yorgunluk ve yoğun akıntı var yarın ya da pazar günü testi tekrarlicam