AnneeeG1 staRmama benimde bu ay göbek deliği ağrısı var kasık ağrımda aynı şekil son 2 gündür yoğun akıntım oldu
staRmama AnneeeG1 göbek deliği ağrısını ilk defa duydum kuşum. Diğerleri gebelik belirtisi olabilir ama bende de olmuştu
staRmama Ceriko etkafa pandamini _Feslegennn__34 AnneeeG1 Ecemyurdakul _Nazendeem Gulceefe-00 Kızlar son durum ne? Gebelik var mı yoksa adet oldunuz mu? Benim hala gelen giden yok hiç adet belirtisi de yok 🥹
staRmama Meridaily evet adet ağrısına benziyor biraz acaba psikolojik mi diyorum oğlumda da böyle olmuştu oda soldaydı 😂 normalde kaşık ağrım olmazdı çünkü yumurtlamada falan
AnneeeG1 staRmama walla bilmiyorum ama göbek deliğim sızlıyor resmen bilmiyorum inşallah hayırlısı olur 🤍🤲
Ecemyurdakul staRmama benim de 2 Mart 18 şubatta yumurtlama gördüm daha yapmadım gebelik testi cuma gününden bu yana da ilişkiye devam edemedik grip oldum
staRmama Ecemyurdakul ben sadece geçen ay adet bitiminde değerlendirdim onun harici ilişki olmadı eşim göreve gitti o yüzden 0 umut
_Nazendeem staRmama benimde bat 28- 1 Mart daha demin test negatif çıktı bundan sonra dönmez galiba 😣
AnneeeG1 staRmama yok yapmadım 28 Şubat ta randevum var 2 uygulama kullanıyorum birinde 27 Şubat ı gösteriyor diğeri ise 2 mart ı 28 de hastaneye gitsem herşey belli olur zaten bakalım
Canan__ Benimde 1 mart ama umut yok sanki sadece ara ara kasıkta batma var dayanabilirsem günü beklemeyi düşünüyorum 🤔
Gulceefe-00 Canan__ bende internetten test aldım perşembe günü ancak teslim edilir o zamana kadar adet olmazsam perşembe test yaparım 😃
Ozlemmm3535 staRmama bat 1 mart henüz test yapmadım ara ara şeffaf akıntım oluyor normalde regliye yakın bel ağrım olur bu ay oda çok bilmiyorum umarım vardır 28 şubat veya 1 martta test yapacağım 🐣
Ozlemmm3535 staRmama aslında ecet staRmama aslında evet bende 28inde yapsam daha iyi olur çünkü 1 mart ramazan inşallah hamişizdir 🐣🙏🏼🌸