1903diloA Melisafurkann inşallah bitanem ya Rabbim Banada o müjdeli haberi almayı nasip etsin 🤲🏻 zaten bı baslasam doğurmaya menopoza girene kadar yapicam çocuk korunma falan hakgetire Allah rızkını verir 😂
Melisafurkann 1903diloA yok yok korunma zaten bir başlarsan arkası gelsin 😅 rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh
[silindi] orkidemm_ ilk gebeliklerde oluyor galiba böyle 😓 bende ilk gebeliğimi 11 haftalıkken kaybettim malesef. Kayınvalidem de ilk düşüğünü yaptıktan sonra tüpü alınmış sonra 6 çocuk doğurmuş Allahtan ümit kesilmez rabbim en güzellerini nasip etsin
orkidemm_ [silindi] çok geçmiş olsun 😢benim biraz da doktor ihmali olacağım önüne geçemiyoruz Rabbim sağlıkla inşallah nasip etsin hepimize 🥰
babygirl02 orkidemm_ daha önceden hamile kalmişsin tekrardan kolaylıkla kalabilirsin bence Allah’ım kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻
orkidemm_ babygirl02 ah canımmmm cümlemize inşallah sağlıklı şekilde ❤️inşallah sağlıklı şekilde aşılaman tutarrrrr
babygirl02 orkidemm_ ben sanırım enfeksiyona yakalandım ya biraz şüpheliyim tutup tutmamasından kuzum ama inşallah tutar ♥️
Ksknesm orkidemm_ Rabbim zamanı geldiğinde senin kendini hazır hissettiğinde tekrardan sağlıklı kucağına alabileceğin bir gebelik nasip etsin
babygirl02 orkidemm_ enfeksiyon gebeliğe engel diye biliyorum ben canım elimden geldikçe bol su içiyorum
orkidemm_ babygirl02 ama idrar yolu enfeksiyonu galiba bağlantılı değil ya yani engel olucağını sanmıyorum
babygirl02 orkidemm_ işte idrarda koku var idrardan sonra acı oluyor ve çok akıntım var tam sarı da değil akıntı bilmiyorum artık kısmet
vilanelle babygirl02 ben de geçem ay enfeksiyon oldum batikonla kendimi sildim hep hemencecik geçti sen de deneyebilirsin🌸
orkidemm_ babygirl02 evet streste yapabilirsin çok normal ama ne kadar iyi olursan o kadar iyi güzel olur
babygirl02 orkidemm_ haklısın taktir Allah’ın ben sadece biraz enfeksiyona stres yaptım tutmaz falan diye