orkidemm_ Pkos var ben de hafif düzeyde adetlerim düzenli Ekimde dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı .Aralıkta tek tüple tekrar gebe kaldım ilk denemede ikizlere bu sefer de boş gebelik oldu ocakta kürtaj oldum .Bazen endişe ediyorum bazen umutluyum .
Dfnsyn orkidemm_ tabii ki de kalabilirsiniz hem de hiç zorlanmadan. Rahat olun yeterli 🙏🏻 tez zamanda kucağınızı doldursun rabbim 🌸
Minervabunny orkidemm_ yaa tabii kalabilirsiniz ki bakın ikizlere kalmışsınız da hiç olumsuz düşünmeyin en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah🙏💞
babygirl02 orkidemm_ daha önceden hamile kalmişsin tekrardan kolaylıkla kalabilirsin bence Allah’ım kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻
Ksknesm orkidemm_ Rabbim zamanı geldiğinde senin kendini hazır hissettiğinde tekrardan sağlıklı kucağına alabileceğin bir gebelik nasip etsin
orkidemm_ Dfnsyn inşallah kürtaj sonrası biraz korktum açıkçası gerçi dış gebelik öncesi de korkmuştum çok şükür oldu hemen de 🙏
mucizemom8 orkidemm_ korkma canım ben de kürtaj oldum bir yıl içinde tekrar hamile kaldım benim gelişimi durduğu için iki kürtajım var ikinci kürtaj dan sonra da gebeliğim oldu ama kimyasal gebelik oldu 9 aydir deniyoruz rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlat versin inşallah isteyen herkese için de bana da inşallah 🤲
Minervabunny orkidemm_ öyle öyle inşallah sağlıkla da kucağına alırsın kalmışsın da çünkü kendine hiç olumsuz şeyleri yaklaştırma🥰💞🙏
orkidemm_ Minervabunny işte bazen insan olumsuz da düşünüyor bazen de olumlu elimde değil Rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin ❤️🤭
Minervabunny orkidemm_ çok haklısın anlıyorum ben seni, benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu ama güzel şeyler düşünelim güzel şeyler bizi bulsun inşallahh🙏💞🌸
[silindi] orkidemm_ endişe etme benim kayınvalidem tek tüple 6 çocuk doğurmuş bir tanede düşüğü var toplam 7 gebeliği olmuş şimdi çocuklarının en küçüğü 23 yaşında hepsi gayet sağlıklı
orkidemm_ [silindi] benim de oldu ama boş gebelik oldu inşallah benim de sağlıklı olur 😊neden tek tüplü peki
[silindi] orkidemm_ inşallah en güzelleri tez vakitte sizin olsun 🙏🏻❤️ Enfeksiyon olmuş sağ tüpünde su toplamış o yüzden sağ tüpünü almışlar evlendiği ilk yıl
1903diloA Melisafurkann inşallah bitanem ya Rabbim Banada o müjdeli haberi almayı nasip etsin 🤲🏻 zaten bı baslasam doğurmaya menopoza girene kadar yapicam çocuk korunma falan hakgetire Allah rızkını verir 😂
[silindi] orkidemm_ ilk gebeliklerde oluyor galiba böyle 😓 bende ilk gebeliğimi 11 haftalıkken kaybettim malesef. Kayınvalidem de ilk düşüğünü yaptıktan sonra tüpü alınmış sonra 6 çocuk doğurmuş Allahtan ümit kesilmez rabbim en güzellerini nasip etsin