alyawong00 Busrasisman hayır böbrek büyümem yoktu bilemiyorum hastaneden çıkışımın ertesi günü bebeğimin pusetini taşımak zorunda kalmıştım bi kaç dkk ondan şüpheleniyorum ama o da çok ağır değildi
Asminlina alyawong00 benimde 27 gün oldu doğum yapalı 10.yün kontrole gittiğimde dikiş açıldı diyip tekrar diktiler çok kötüydü uyuşturmadan suan yine açık dikiş yerim alt kısım tutmuş ama ilk kesi atılan yer bariz belli acık korkuyorum tekrar gitmeye umarım benimde kendi kendine kaynar
alyawong00 Asminlina ya bak be güzel seninkini tekrar dikmişler bence kendi kendine kaynamasını bekleme görüntü olarak güzel gözükmüyor tabi görüntüyü önemsiyorsan
Asminlina alyawong00 görüntü önemli değil ama acık kalırsa enfeksiyon riski ve ilişki sırasında genişlik problemi olabilir
sevgiaslanerr alyawong00 Merhaba nasıl oldu dikişiniz acaba benim de bugün 1 dikişim acılmış yatış verdiler sadece batikon yapıyorum
alyawong00 sevgiaslanerr böyle okuyunca gerçekten şaşırıyorum çoğu kişi tekrar diktiler diyor niye bni baştan savıp gönderdiler ya 😩 neyseee ayakta çok durunca ağrı ve acı oluyor iyileşiyor yavaş yavaş açılan yerlerin üzeri sanki yeniden deri oluşumu gibi bi şey oldu ama görüntü olarak çok çirkin kesik olduğu ve ayrık olduğu belli oluyor bariz
Yildiizr alyawong00 merhaba, son durumunuz nedir? Tamamen iyileşti mi dikişleriniz. Ben 11 mayısta doğum yaptım, 25 gün oldu çok hafif açık kırmızı damla şeklinde peçeteye kan geliyor arada. Sizin de mi öyle olmuştu, açıldığını nasıl anladınız