birdilektut15 Sarl9697 canım iğnenin etkisi 10.gün geçti benim yarın adet olmam lazım bakalım hayırlısı artık teşekkür ederm😊🤲🏻🤲🏻
ozge1001 nur-ay bende letu kullandım ilk ay çatlama iğnesi de kullandım ama 2. Ay çatlatma iğnesine gerek yok kendiliğinden çatlıyor zaten dedi inşallah bu ay olumlu sonuç alırım bende sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ozlm_24 ozge1001 canım bende pcos var banada letu önerdi başladm adetün 5. Günü başla 5 gün sabah akşam kullanmamı söyledi bugun 4. Günüm kullandıktan sonra tekrar gel ya da buldugn herdeki hastaneye git yumurtalarına bakacaklar dedi ne olucak şimdi pek bilmym da ben memlekette baktırdm öyle dedi 6. Gün randevu aldım çarşamba günü bana şimdi ne diyceklet
bsr147963 birdilektut15 benim femera ile 3.ayım ovitrelleyi de 2.ye yaptım. İğnenin etkisinin geçmesini bekliyorum.. Ama bu ay yumurtala dönemim kar yağışına denk geldiği için doktora muayene olmadan iğne vurdum :( yumurtalar ne haldeydi hiçbir fikrim yok :(
Selsi benimde bugun 10. günüm test yaptım negatif çıktı , hiç umudum yok benim de doktor iğne ile beraber progestan başlatmıştı cumartesi kontrole gittim yumurtlama olmuş yumurtam çatlamıştı ve pholicaps verdi doktor
ozge1001 Ozlm_24 canım bende pcos yok sadece yumurta takibi yapmak için letu kullandım adetin 4. Günü başladım bittikten sonraki gün kontrole gittim yumurta büyümesine vs baktılar ilk ay yumurta istenilen boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi yaptık bu ay çatlatma iğnesi yapmadık kendiliğinden çatladı ilk ay iğneden sonra 17. Gün adet olmuştum bu ay adetime 1 hafta var bekliyorum
Ozlm_24 ozge1001 anladm canm bende bugun gittm letuyu kullandö dün bitti baktılar şimdi de bir tanesi büyümüş iğne yazdı ama igne yok bulamıyorum malesef bitmiş ilişki önerdi bugun ve yarın bakalm hayırlısı ya bir tane yumurta yeterlimi acaba onuda bilmyrm
ozge1001 Ozlm_24 hangi ildesiniz ben hç sıkıntı çekmemiştim bulurken çatlar ama bence biz ilk ay kullandık iğne 2. Ay bıraktı doktorum kendiliğinden çatlıyor diye
Emirnokta Umudunu yitirmeeee lütfen .ben iğneyle 3ay denedim kalmadım .denemediğim ay hamile kaldım lütfen kafandaki olumsuzlukları silip at .olumlu düşün
nihalll123 birdilektut15 Femera kullandığım ilk ay ikiz hamile kalmışım tek gebelik istiyorduk Allah 2 nasip etti bu şekilde olup keselerden biri kendiliğinden kaybolan var mı acaba doktor şu an için erken dedi bebekleri zaten göremedik keselerden biri zamanla kaybolabilir dedi