birdilektut15 Kızlar merhaba ben bu ay femera ve ovitrelle denedim 13.günüm iğneden sonra ama 10.günden beri negatif umudum kalmadı artık biliyorum adet olcam.🥹🤲🏻 siz kaçıncı denemenizde hamile kalmıştınız femera ve ovitrelleyle lütfen yazın kızlar
Merveoppp birdilektut15 benim de bugün 10. Günüm🥹 eğer sabredebilirsem test yapmayıp regl gecikmemi bekleyeceğim. Bu ay ilk defa kullandım. İnsallah güzel hayırlı sonuçlar alırız 💝
nur-ay birdilektut15 canm iğne olmadm bu ay tutmazsa olurum demiştm cok sükür letrozol ile ocakta yani ikinci kullanmda hamile kaşdm henüz kalp atısını duymadm ama doktor dört haftalık falan dedi
nihalll123 birdilektut15 Femera kullandığım ilk ay ikiz hamile kalmışım tek gebelik istiyorduk Allah 2 nasip etti bu şekilde olup keselerden biri kendiliğinden kaybolan var mı acaba doktor şu an için erken dedi bebekleri zaten göremedik keselerden biri zamanla kaybolabilir dedi
birdilektut15 Merveoppp inşallah canım ben biliyorum benim adet tarihim bugün ve ben 10.günden beri test yapıyorum negatif ben bugün yarın adet olurum inşallah sen olmazsın canım dayanabilirsen test yapma canım
Merveoppp birdilektut15 siz de bir iki gün bekleyin bana doktorum kesin sonucu 15. Günde görürsün demişti. Kaç yumurtanız vardı boyu neydi acaba
birdilektut15 Merveoppp 1 tane vardı canım 17.5 mmdi ertesi günde çatlatma iğnesi vuruldum iğne günü saymadan 13.günüm ve bugün normalde adet günüm adet olcam canım ben biliyorum hissediyorum
birdilektut15 nur-ay yaa ne güzel canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende pcos var sizde de var mı acaba
Sarl9697 13 de test yaptım aşırı silik bi çizgi vardı 14 de çizgi netti kan verdim o şekilde öğrenmiş oldum
birdilektut15 Sarl9697 benim 10.günden beri negatif canım bugün adet günüm normalde ama olmadım daha benimki dönmez bundan sonra pozitife
Sarl9697 İğne etkisiyle genelde adet günü değişiyor benim doktorum o şekilde bilgi vermişti iğneden sonra 14 gün adet günü olarak geçiyor ve doktorlar da 13-14 den önce test yapmayın diyor
birdilektut15 Sarl9697 canım iğnenin etkisi 10.gün geçti benim yarın adet olmam lazım bakalım hayırlısı artık teşekkür ederm😊🤲🏻🤲🏻