Çok geçmiş olsun rabbim inşallah sağlıklısından tekrardan nasip etsin :( insan ister istemez kendisini suçluyor fakat alacak nefesi varsa her şekilde yaşıyor demekki o kadarmış ömrü demekten başka elden bişey gelmiyor :( sağlıksızdı demekki her zaman pozitif yönlerini düşünmek gerekiyor.. bende başlarda çok üzüldüm çok ağladım hala da aklıma gelir ağlarım haziran da oldum ama daha dün gibi hala acısı içimde şimdi doğmuş olacaktı acaba kime benzeyecekti herşey geliyor aklıma ama vardır bunda da bir hayır. Rabbim bir alır bin verir sadece ona güvenip ona sığınmaktan başka çaremiz yok 🤲❤️🩹 sadece isyan etmemeye çalış şükür et daha beterleri var Allah’ım bir daha yaşatmasın 😔
Evlat dediğin peygamber ağlatmış imtihandır
En zor sınavdır, sınav zor olunca demiş rabbim evladıyla sınavı olan anneleri cennette ben karşılayacağım bu yüzden evladıyla sınanan anneleri melekler bile kıskanırmış.
Kürtaja gelince anestezi alıyorsun zaten uyandığında çok hafif bir adet benzeri ağrı oluyor kanama kişiden kişiye değişiyor az kanadım diyen de var adet gibi kanamam oldu diyen de.
15 dk da herşey halloluyor zaten . Daha sonrasında biraz hastanede kalıyorsun 2-3 saat kadar sonra gönderiyorlar normal hayatına devam ediyorsun.