Smybbs melosssss0334 inşallah bu sefer hayırlısıyla pozitif olur da sağlıkla kucağına alırsın canım heyecanlı bekleyiş ☺️ ben 3 .deneme den bı oğlum oldu şuan 2.5 yaşında .dondurulmuslar vardı ondan deneyelim tekrar dedik hayırlısı bakalım
Esmezgulcin93 Kızlar nasılsınız🥰 Bugün transferin 7.günü test yapsam çıkar mı ki 7 martta doktorum kan tahlili istedi🤭
byzblcm Esmezgulcin93 sanki kan testinde çıkar yaa😍 benmde 5.günüm sanırım yarın filan kan vermeye gidicem
Fey04 Esmezgulcin93 banada çıkar gibi geliyo benim arkadaşım 8. Günde 60la öğrenmiş benim eşim erken öğrenmemi istemiyo doktor hangi gün derse o günü yapalım dedi
byzblcm Fey04 ara sıra adet sancısı dışında bi belirti yok canım muhtemelen yarın sabah kan verırım ben😀
melosssss0334 byzblcm en geç benimmiş kızlar 9 mart benimde kasığımda ve belimde ağrılar adet ağrısı gibi ama normalmiş canım bizede haber et muhakkak 😍
Esmezgulcin93 Erken gebelik testi yaptım kızlar pozitif ama buraya atamadım adetime zaten 4 gün vardı normalde çatıştı ilaçlardan değildir inşallah vardır 🥰🥰
Fey04 Esmezgulcin93 ana sayfada bildirimlerin olduğu yerin üstünde resim yükle var oraya gir orda fotoğrafı yükle link oluşturuyo zaten o linki burda yorum yapar gibi yapıştır oluyo adımları takip edince oluyo zaten o uygulama anlatıyor zaten😍