Fey04 mucizem4423 ayyy Rabbim şu mübarek günde seninle bu süreçte olan hepimizin kucağını doldursun Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese tez zamanda taddırsın inşallah 😍 vallahi geçmiyor zaman yaaa haftaya cumaya kadar nasıl dayanıcam test yapmadan nasıl durucam diye düşünüyorum 😂😂
Fey04 byzblcm inşallah canım benim ❤️ maalesef tutamıyorum bu sefer canım gün içinde ilaç kullandığım için
melosssss0334 Fey04 benimde öyle sanki adet ağrısı gibi belim kasığım çok ağrıyor 😔 birde bugün canım hiç yemek yemek istemedi sanki orucu ben tuttum bu ilaçlar benim ayarımı bozuyor ya🤣
Smybbs Selamlar , bende 25 Şubat’ta dondurulmuş transfer oldum bekliyoruz bakalım. Hep birlikte pozitif sonuçlar alalım inşallah 🤲🏻🥰
Fey04 Smybbs ayy inşallah kuzum şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hiç birimizi kapısından boş çevirmesin hepimizin kucağını doldursun inşallah 🙏🏻❤️
Smybbs melosssss0334 5. Gün embryosu , iyi gibi şöyle ağrım sızım herhangi bı belirtim yok. Zaten aramıyorum da ilaçlar hamilelik belirtisi gibi belirtiler verdiyor .4. transferim oldgu için biraz tecrübeliyim 😄 senin nasıl gidiyor ilk mi
melosssss0334 Smybbs yok canım benimde 3. Denemem ilk 2 tanesi 5. Gün 5aa kalitedeydi nasip olmadı bu 3. Tedavi 3. Gün çift emrbriyo transferi oldu hayırlısı olsun hepimizin hakkında 😍
Nedime82 melosssss0334 merhaba ben de ayın 20 sinde transfer oldum🤲🏻 3. Gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı♥️ Salı günü test günüm umarım dileyen herkes güzel hayırlı haberler alır🤲🏻
Smybbs melosssss0334 inşallah bu sefer hayırlısıyla pozitif olur da sağlıkla kucağına alırsın canım heyecanlı bekleyiş ☺️ ben 3 .deneme den bı oğlum oldu şuan 2.5 yaşında .dondurulmuslar vardı ondan deneyelim tekrar dedik hayırlısı bakalım
melosssss0334 Nedime82 ayy Allahım hepimizi mutlu etsin inşallah 😍 belirtiniz var mı benim kasık ve belim ağrıyor ama sürekli değil ara ara adet ağrısı gibi korkuyorum😔
Nedime82 melosssss0334 kasılma tarzında var gelip geçiyor onun haricinde bariz bir belirtim yok henüz olmazmış ama tabi insan kendi ile çok kalınca vücudunu dinliyor hayırlı haberler alırız umarım 🤲🏻♥️
Rumuzsuz Kızlar bende sizle aynı gün transfer oldum. Pek belirti hissetmiyorum. Adet olacak gibi bel ağrım var ama çok az ve ara sıra giren bi ağrı. Kasıklarda günde üç dört kez kasılma gibi hissediyorum sadece. Sizin ağrı şiddeti ve süreniz çok mu acaba