S-nur1 Fey04 İnsan da görmeyince tereddüt ediyor sen hala uzanıyor musun kuzum normal mi davranıyorsun doktor bişey dedi mi
Fey04 S-nur1 yani ben günlük hayatıma döndüm tabi ağır kaldırmıyorum bi yerlere uzanmıyorum yorulduğumu hissettiğimde oturuyorum yada uzanıyorum doktorumda öyle dedi kendini çok yorma çok yatma bi yerlere çok uzanma ağırlık kaldırma dedi
mucizem4423 S-nur1 Fey04 Mayalime kızlaaarr benim kanamam oldu yerleşme kanaması muhtemelen sizin olmuş muydu açık pembe renk çok az peçeteye gelen şekilde
S-nur1 Fey04 Valla ben hala korkuyorum uzanıyorum hiç evden çıkmadım transferden beri evde de kahvaltı bile hazırlamadım daha😂😂ama sıkılıyorum sanki çıksam veya gezsem bısey olcak gibi düşünüyorum🤦🏼♀️
Mayalime S-nur1 yok canım Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz. Transferden sonra yemeğe gittik sonra ki gün 9 saat yol geldim çok şükür bişey olmadı ☺️ Kan dolaşımı önemli arada bahçe varsa in biraz yürü temiz hava al
S-nur1 mucizem4423 Benim bu transferimde oldu kuzum tek sefer peceteye geldi bitti doktor devam ederse gel demişti şükür etmedi yerleşmeymiş
S-nur1 Mayalime Ay ne bilim kuzum vallahi sen günlük aktiviteleri yapıyor musun gezmeye gitmek sosyal aktivite günlük ev işleri felan
Mayalime S-nur1 elektrikli süpürge bide ütü hariç diğerlerini yavaş yavaş genelde yapıyorum eşimde yardımcı oluyor canım
Mayalime S-nur1 markete falan gidiyorum arada değişiklik olsun hava alayım diye. Hastaneye gidiyorum geliyorum kan veriyorum sakin olup abartmadığım sürece bence bir şey olmaz Allah’ın izniyle ☺️
S-nur1 mucizem4423 Benim tek bir kere geldi canım günlük ped felan takmıştım takşp ediyim diye olmadı öyle rutin akıntı
mucizem4423 S-nur1 iyi maşallah benim biraz sildikçe geliyo sanki de bakalım 24-48 saat sürebilirmiş :(
S-nur1 mucizem4423 Kuzum kırmızı kanamaya dönmezse korkma problem olmuyormuş doktorum kanamaya dönerse gel demişti bana dönmezse yerleşmedir dedi